Το Κολυμβητήριο του δήμου Άργους Μυκηνών σε φάση ολοκλήρωσης. Ένα όνειρο γενεών γίνεται πράξη

166

Ένα όνειρο γενεών φτάνει στην ολοκλήρωσή του. Το κολυμβητήριο που ζητούσαν επίμονα οι Δημότες, χωρίς κανένας δημοτικός ή κυβερνητικός παράγων να φροντίζει για την κατασκευή του, θα παραδοθεί σε χρήση εντός του Καλοκαιριού.

Ο Δημήτρης Καμπόσος, για μια ακόμη φορά, πήγε κόντρα προς το σύστημα, έδωσε μάχες με την γραφειοκρατία, ξεπέρασε τα εμπόδια που του έβαλαν «οι εχθροί των συμφερόντων του Δήμου Άργους Μυκηνών», παρέκαμψε την άρνηση χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκούς ή Εθνικούς πόρους και … πέτυχε το ακατόρθωτο.

Απέδειξε για μια ακόμη φορά πως «οι Αργείοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο».

Το κολυμβητήριο κατασκευάζεται με ίδιους πόρους και θα είναι ενεργειακά φιλικό προς το περιβάλλον.

Η ολοκλήρωσή του θα επιφέρει αναβάθμιση της περιοχής, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και πολλών επιχειρήσεων ειδικού ενδιαφέροντος.

Εκτός από την αγωνιστική κολύμβηση και την κολύμβηση για εκγύμναση των Δημοτών, το κολυμβητήριο θα χρησιμοποιηθεί και για Θεραπευτική Κολύμβηση. Η Θεραπευτική κολύμβηση, επιβάλλεται ως μέθοδος θεραπείας μετά από διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις όπου οι γιατρού υποδεικνύουν «εκγύμναση με ήπια αντίσταση» (Η αντίσταση του νερού θεωρείται ως ήπια αντίσταση). Ανοίγει έτσι μια ακόμη αναπτυξιακή δυνατότητα για την οικονομία του τόπου.

Να θυμίσουμε ότι η αντιπολίτευση, στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε καταψηφίσει την κατασκευή του Κολυμβητηρίου, καλυπτόμενοι πίσω από το υποκριτικό επιχείρημα ότι θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΔΗΜΟΤΗΣ