Πόσο σοβαροί είναι αυτοί στο ΚΙΝΑΛ της Αργολίδας;

315

Η Φώφη Γεννηματά, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΙΝΑΛ στηρίζουν για υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Μπουντρούκα και για το Δήμο Άργους το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Τάσο Χειβιδόπουλο. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης ακολουθώντας την κομματική γραμμή στηρίζει και αυτός Μπουντρούκα και Χειβιδόπουλο. Χειβιδόπουλο επίσης στηρίζουν ο Γιάννης Θωμόπουλος και ο Αντρέας Χρονόπουλος. Το ίδιο και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Κουτσογιάννης. Όλοι οι κορυφαίοι δηλαδή.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα μπλέκουν.

Ο Χειβιδόπουλος, όμως, που απολαμβάνει της στήριξης των κορυφαίων του τ. ΠΑΣΟΚ  δηλώνει ότι στηρίζει για την Περιφέρεια τον Πέτρο Τατούλη και τους υποψηφίους του στην Αργολίδα (Σιδέρη κλπ) και αφήνει τον εκλεκτό της Φώφης και του ΚΙΝΑΛ… ξεκρέμαστο.

Θα μου πείτε πως «Ο Τάσος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι τον συνδέει φιλία με τον Πέτρο Τατούλη» και επομένως τιμά τον φίλο του και την φιλία τους. Να το δεχτώ… όμως….

Όμως ο Μανιάτης, πως στηρίζει έναν που πολεμά τις κορυφαίες πολιτικές επιλογές του κόμματός του; Ο Κουτσογιάννης που είναι Πρόεδρος της Νομαρχιακής πως ζητά να στηριχτεί κάποιος που δυναμιτίζει την υποψηφιότητα του κομματικά υποστηριζόμενου υποψήφιου Περιφερειάρχη;

Τι προσωπικά παιχνίδια είναι αυτά; Τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ δεν τους σκέφτονται; Τους ζητάνε να ψηφίσουν ένα υποψήφιο που, αυτός και οι υποψήφιοί του πολεμούν πολιτικά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη τους κάνοντας συμμαχίες με τους ανθρώπους του Τατούλη;

Μπέρδεμα. Και να δείτε… στο τέλος οι ψηφοφόροι θα γυρίσουν την πλάτη σε όλους και αυτό θα έχει επιπτώσεις και στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές.

Νικηφόρος Λυκίδης