Ο Τσιλογιάννης κατακτά πρωτιές, στο Δήμο Επιδαύρου

456
Τσιλογιάννης Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Τσιλογιάννης ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής του Δήμου Επιδαύρου. Ήταν ο πρώτος που σεβόμενος την ανάγκη των Δημοτών για πληροφόρηση έβγαλε σχετικό Δελτίο Τύπου. Τώρα, είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να παρουσιάζει τους υποψήφιους του συνδυασμού οι οποίοι θα τεθούν υπό την κρίση των συμπολιτών τους, εξηγώντας ταυτόχρονα γιατί αποφάσισε να επανέλθει και τους βασικούς άξονες της οπτικής με την οποία θα κινηθεί η ανανεωμένη Δημοτική Παράταξη ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Στην mini συνέντευξη που παραχώρησε στο https://newchannel.gr/ εξηγεί Γιατί επανέρχεται στα δημοτικά δρώμενα, αξιολογεί την εμπειρία του ως ένα πυλώνα στήριξης, τονίζει πως το Όραμα της παράταξης θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των Δημοτών, εξηγεί πως το ψηφοδέλτιο συγκροτείται από άτομα που αγαπούν τον Δήμο περισσότερο από το κόμμα τους και ζητά από τους συνυποψηφίους του να γίνει ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας.

Νωρίτερα, σήμερα, είχαν ανακοινωθεί οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ταυτόχρονα με την δέσμευση πως η τμηματική δημοσιοποίηση του ψηφοδελτίου θα συνεχισθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι τρεις πρώτοι που ανακοινώθηκαν είναι:

1.Ηλίας Ταμπουρατζής του Χρήστου

2.Νεκτάριος Ανδριανός του Γεωργίου

3.Διονύσιος Λασκαράς του Γεωργίου

Για να δείτε και να ακούσετε την 7λεπτη συνέντευξη του Αλέξανδρου Τσιλογιάννη πατήστε ΕΔΩ