Μπρέανος, Καλλέργη και Κορολής: Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Κωστούρο

101
Μπρέανος Σταύρος

Σταύρος Μπρέανος

Ο Σταύρος Μπρέανος, του Λάμπρου, είναι 39 ετών. Σύμφωνα με το βιογραφικό που ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα:

«Μπήκα το έτος 1998 μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων  στη Σχολή Αστυφυλακών.  Φοίτησα σε διάφορα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις της  Σχολής  Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας και το έτος 2011  μέσω  εξετάσεων, πέτυχα να προαχθώ στο Βαθμό του Αρχιφύλακα  . Υπηρετώ στο Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου με το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. 

Είμαι έγγαμος με την κοινωνιολόγο  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική .

Έχουμε δύο παιδιά . Τον Παναγιώτη  ηλικίας οκτώ (9) και την Ευσταθία –Ευαγγελία  τεσσάρων(4) ετών.

Είμαι Μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αργολίδας και εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ)».

Καλέργη Κατερίνα

Κατερίνα Καλλέργη

Η Κατερίνα Καλλέργη του Σταύρου, κατάγεται από το Τολό όπου και διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που η ίδια έδωσε στην δημοσιότητα:

«Είμαι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας (ιδιοκτήτρια καταστήματος ) στο Τολό στον κλάδο του εμπορίου.

Έχω διατελέσει τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος και έπειτα πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Άργους ‘’ΛΑΙΖΑ’’. Η ενασχόληση μου με τα αδέσποτα και η αγάπη που τρέφω γι’ αυτά με έχει μάθει να αγωνίζομαι ανιδιοτελώς.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ Δημήτρη Κωστούρου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές μετά από ενημέρωση που είχα από τον ίδιο για την στάση και την προσφορά του απέναντι στα αδέσποτα ζώα.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας γιατί με τον ίδιο ζήλο που έχω μάθει να αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, να βοηθώ και να προσφέρω στον τόπο μου και σε όσους έχουν ανάγκη».

Κορολής Νίκος

Νίκος Κορολής

Ο Νίκος Κορολής, στην ανακοίνωση συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ναύπλιο επόμενη μέρα», δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό του. Εξηγεί όμως γιατί συντάσσεται με τον Δημήτρη Κωστούρο.

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Ναυπλιέων  κ. Δημήτριου  Κωστούρου και να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες  Αυτοδιοικητικές  εκλογές με τον συνδυασμό του στην Άρια  όπου ευρίσκεται και η κατοικία μου.

Η αγάπη μου για την πόλη στην οποία ζω είναι και ένας επιπρόσθετος λόγος που με οδήγησε σ’ αυτήν μου την απόφαση πιστεύοντας ακράδαντα ότι μπορώ να δώσω πάρα πολλά ακόμη για καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου».