Η “Πελοποννησιακή Συμμαχία” του Γιάννη Μπουντρούκα προσπαθεί να γίνει η έκπληξη των Περιφερειακών Εκλογών

99

Η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία” του Γιάννη Μπουντρούκα πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου προχώρησε σε μία αναλυτική περιγραφή της κατάστασης του προεκλογικού σκηνικού όπως αυτό διαμορφώνεται στην Πελοπόννησο και τόνισε ότι υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις  προκειμένου η “Πελοποννησιακή Συμμαχία” να είναι η ευχάριστη έκπληξη των Περιφερειακών Εκλογών του Μαΐου.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί  Σύμβουλοι που υπογράμμισαν ότι πρέπει να αναδειχτούν περισσότερο στα ΜΜΕ τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας Μπουντρούκα. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες “ηχηρές” υποψηφιότητες που αναμένεται να αυξήσουν τη δυναμική της παράταξης.

Αντικείμενο της πρώτης παραταξιακής συνάντησης της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” ήταν η οργανωτική δομή του Συνδυασμού καθώς και η ολοκλήρωση του προεκλογικού προγράμματος.

Στο κλείσιμο της συγκέντρωσης ορίστηκαν επιτροπές στελεχών ανά Περιφερειακή Ενότητα οι οποίες θα αναλάβουν τη διοργάνωση των προεκλογικών κινήσεων του Συνδυασμού και θα έχουν την ευθύνη καταγραφής των προβλημάτων κάθε περιοχής.

Παρόντες στην πρώτη συνάντηση των στελεχών της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” ήταν και πολλοί εθελοντές οι οποίοι θα βοηθήσουν οργανωτικά την παράταξη και στη διαμόρφωση του τελικού προεκλογικού προγράμματος.

Η συνάντηση έκλεισε με μία χαρακτηριστική δήλωση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα: “Παρά τα εμπόδια που θέλουν κάποιοι να μας βάλουν εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί. Η σημερινή συνάντηση επιβεβαίωσε περίτρανα το κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας που επικρατεί στην παράταξη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σύμμαχο την κοινωνία της Πελοποννήσου η οποία ζητά έντονα την αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια”.