Αν ψηφίζατε ΗΘΟΣ ποιον θα επιλέγατε; Παναγιώτη Ε. Νίκα, Γιώργο Δέδε ή Πέτρο Τατούλη; Το νέο ερώτημα του psifisto.gr

363

Με το ερώτημα «Αν ψηφίζατε ΗΘΟΣ ποιον θα επιλέγατε;» η εξειδικευμένη πλατφόρμα http://psifisto.gr/ επιχειρεί να ξυπνήσει «θαμμένα ανακλαστικά» των ψηφοφόρων. Να θυμίσει πως εκτός από την κομματική επιλογή και την ρουσφετολογική προσδοκία, υπάρχουν και άλλα, πιο ουσιώδη χαρακτηριστικά, με πρωτεύουσα σημασία, που πρέπει να διαθέτει ένας υποψήφιος.

Αν για παράδειγμα ένας υποψήφιος ήταν γνωστός χρήστης κοκκαΐνης θα τον ψηφίζατε; Αν η παράταξή του έκλεινε τα μάτια σε μια καταδίκη πολιτικού της στελέχους για παιδεραστία θα παραμένατε οπαδός; Αν τα κορυφαία στελέχη είχαν βουτήξει το χέρι στο βάζο με το μέλι ή συγκάλυπταν όποιους το έκαναν θα τους βοηθούσατε να επανεκλεγούν;

Η απάντηση στο ερώτημα «Αν ψηφίζατε ΗΘΟΣ ποιον θα επιλέγατε;», για λόγους τεχνικούς περιορίζεται στους τρεις επικρατέστερους, από τους 6 υποψηφίους Περιφερειάρχες Πελοποννήσου. Ξεκαθαρίζοντας πως εμείς δεν αξιολογούμε την Ηθική υπόσταση των υποψηφίων, δίνουμε στους πολίτες την δυνατότητα να αποτυπώσουν την εικόνα που δημιούργησε η δημόσια συμπεριφορά των κ.κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα, Γιώργου Δέδε και Πέτρου Τατούλη, σύμφωνα με τα κριτήρια όσων μετέχουν στην ψηφοφορία..

Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της ψηφοφορίας και να ψηφίσετε αρκεί να πατήσετε ΕΔΩ