«Συστρατευόμαστε με τον Δημήτρη Καμπόσο» δηλώνουν οι Χάρης Σελλής και Δημήτρης Ζαχαριάς

238

Ο Χάρης Σελλής και ο Δημήτρης Ζαχαριάς είναι δύο ακόμη ισχυρές προσωπικότητες που θα σταθούν δίπλα στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο συμμετέχοντας στο  ψηφοδέλτιο της παράταξης “Αλλαγή Πορείας”.

Την ώρα που άλλοι συνδυασμοί δυσκολεύονται και αγκομαχούν για να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων ο Δημήτρης Καμπόσος ισχυροποιεί συνεχώς το ψηφοδέλτιό του με ονόματα που έχουν μεγάλη προσφορά και απήχηση στην τοπική κοινωνία.

Δημήτρης Καμπόσος με Χάρη Σελλή

Ο Χάρης Σελλής, αστυνομικός στο επάγγελμα με μεγάλη εμπειρία και στον συνδικαλιστικό τομέα και στην πολιτική γενικότερα, αναφερόμενος στην συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Καμπόσου δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και θεωρώ πως ο Δήμος έχει την μεγάλη τύχη να έχει Δήμαρχο τον Δημήτρη Καμπόσο. Μαζί θα προχωρήσουμε για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο».

Δημήτρης Καμπόσος με Δημήτρη Ζαχαριά

Ο Δημήτρης Ζαχαριάς, τέως αστυνομικός που πλέον ασχολείται με τα γεωργικά, δήλωσε: «Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών. Θέλω να προσφέρω πολύ στην δημιουργία του Μυθολογικού Πάρκου, διότι διαμένω στην περιοχή και έχω ακούσει τους ανθρώπους της περιοχής να το προσμένουν και ειλικρινά έχω μεγάλη χαρά για την προσπάθεια αυτή».