Ο Ιωάννης Κούτρας θα είναι υπ. Τοπικός Σύμβουλος Μιδέας με τον Δημήτρη Κωστούρο

180

Ο Κούτρας Ιωάννης, είναι 35 χρονών και κατάγεται από την Αγία Τριάδα. Είναι παντρεμένος με την Καλιάνθη Καλλαπόδη και έχουν ένα κοριτσάκι 10 μηνών, την Μελίνα. Είναι αστυνομικός και υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ναυπλίου.

Στην δήλωση υποψηφιότητάς του αναφέρει:

Κούτρας Ιωάννης

«Με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση τοπικού συμβούλου και για τον λόγο αυτό κατέρχομαι στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος τοπικός  σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Νιώθω πως οφείλω να το προσπαθήσω με γνώμονα και βάση την προσφορά προς το χωριό μας και τους κατοίκους του.

Συμμεριζόμενος απόλυτα τα παραπάνω και με πλήρη επίγνωση, στηρίζω συνειδητά την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωστούρου, για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για ένα Δήμο με μέλλον και προοπτικές, μακριά από αντιπαλότητες και άνευ ουσίας διαξιφισμούς. Έτσι όπως του αξίζει και όπως τον έχει ονειρευτεί ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Κωστούροςκαι η παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Θέτω λοιπόν την υποψηφιότητα μου στη διάθεση των πολιτών του τόπου μας, ευελπιστώντας στην στήριξη όλων.

Με τη δική σας συμπαράσταση και υποστήριξη είμαι έτοιμος ν’ ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε πρόκληση αλλά και στην ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με την πρόσκληση του να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».