Η παράταξη Κωστούρου «ξεφωνίζει» τον Παν. Αναγνωσταρά

104

Μία λάθος διατυπωμένη ερώτηση, από τον δημοσιογράφο του super tv, οδήγησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνωσταρά σε μια σειρά από προσεγγίσεις που, με τη σειρά τους έδειξαν πως αγνοεί τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Ναυπλιέων ή το περιεχόμενο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που τρέχουν την περίοδο αυτή.

Όπως ήταν λογικό, η παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου δεν του χαρίστηκε και τον ξεφώνισε με τον πιο σκληρό πολιτικό τρόπο, παραθέτοντας ως απόδειξη το απόσπασμα των όσων είπε κατά την συνέντευξή του και κατηγορώντας τον για επικίνδυνη άγνοια των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο αλλά και για αδιαφορία ενημέρωσής του.

Διαβάστε για το θέμα και δείτε το σχετικό video, διάρκειας 2 λεπτών, όπως αυτά καταγράφονται στο σχετικό Δελτίο Τύπου της παράταξης «Ναύπλιο επόμενη μέρα», με τίτλο «Επικίνδυνη» άγνοια θεμάτων  και έλλειψη ενδιαφέροντος από τον κ. Αναγνωσταρά

“Πόση ανοχή να δείξουμε πια σε κάθε τι που αγόγγυστα εκφράζεται από κάποιους οι οποίοι  υποτιμώντας τον πολίτη  σερβίρουν σαν άποψη τη στιγμή που το μόνο που έχουν είναι παντελής άγνοια των θεμάτων που απασχολούν την πόλη και το δήμο;

  1. Διαβάστε το παρακάτω δελτίο τύπου που αφορά το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου ή αγγλιστί OPEN MALL.

«Μετά από πολύμηνη και συγκροτημένη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμος μας και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Ναυπλίου, κατάθεσε έναν πλήρη και ολοκληρωμένο φάκελο διεκδικώντας να ενταχθεί στο πρόγραμμα OpenMall, χάρη στο οποίο συνολικό πόσο που ξεπερνά το 1,600,000€ θα επενδυθεί στην πόλη το αμέσως προσεχές διάστημα, εφόσον εγκριθεί.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο μεταξύ άλλων προσβλέπει στην τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας σε περιοχές εμπορικού ενδιαφέροντος και πιο συγκεκριμένα σε περιοχές με σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους, οι οποίες διαθέτουν και τουριστική δυναμική, μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις που ωφελούν συνολικάκαι διαχρονικά την περιοχή. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπονται δράσεις όπως:

– Αισθητική, περιβαλλοντική και λειτουργική αναβάθμιση δημόσιων χώρων

– Σύστημα υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων

– Ανάπτυξη συστημάτων ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (wifi)

– Ανάπτυξη «έξυπνων» συστημάτων παροχής πόσιμου νερού

– Εγκατάσταση ηλεκτρονικών πινακίδων Led

– Προμήθεια ηλεκτροκίνητου minibus

– Άλλες δράσεις προβολής και επικοινωνίας των νέων δυνατοτήτων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο

Η εφαρμογή του προγράμματος είναι σαφές πως θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της πόλης και θα την καταστήσουν ακόμη πιο γοητευτική στον επισκέπτη, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Με τη χρήση «έξυπνων εφαρμογών» δημιουργείται μια ουσιαστική δυναμική, που θα επηρεάσει εξαιρετικά θετικά την τοπική οικονομία.»

  1. Δείτε το video απόσπασμα συνέντευξης σχετικά με τα OPEN MALL το οποίο «εμπεριέχει το όραμα».

https://www.youtube.com/watch?v=nVyrlicG4p8&feature=youtu.be3.

Σκεφτείτε αν υπάρχει και άλλη «πραγματικότητα» στην οποία ζουν κάποιοι και νομίζουν ότι μπορούν να πετάνε στον αέρα ότι τους έρθει και να βαφτίζουν τα OPEN MALL «κτίριο στην παραλία του Ναυπλίου το οποίο για να χτιστεί πρέπει να αλλάξει το Γενικό Πολεοδομικό και να τροποποιηθεί ….»

  1. Δεν είναι για γέλια είναι για κλάματα.
  2. Οι έμποροι που υπέγραψαν γι αυτό και είναι δεκάδες τι γνώμη έχουν;”