Η καρναβαλική παρέλαση και η συναυλία του Σάκη Ρουβά έφεραν χιλιάδες ανθρώπους στο κέντρο του Άργους

199

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, με πολλά άρματα και εκατοντάδες καρναβαλιστές κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Άργος, με τις χιλιάδες των θεατών “να μη το κουνάνε ρούπι”, περιμένοντας την συναυλία του σταρ των σταρ Σάκη Ρουβά να ξεκινήσει λίγο μετά τις 7μμ.

Η συναυλία του Σάκη Ρουβά θα κλείσει την ιδιαίτερα προσεγμένη σειρά εκδηλώσεων, για τις απόκριες του 2019, που ανέδειξε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Πέτρο Διολίτση ως άξιο της ευθύνης διοίκησης της ΚΕΔΑΜ η οποία σήκωσε το βάρος των πολλαπλών αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Την έναρξη της καρναβαλικής παρέλασης κήρυξε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος από την ειδική εξέδρα όπου είχε στο πλευρό του την ομάδα του ενδιαφερόμενου για την κατασκευή του Ιστορικού και Μυθολογικού Πάρκου Μυκηνών, αμερικανού εκπροσώπου μεγαλοεπενδυτών, Τσάρλυ Θόρτον.

Το καρναβάλι παρουσίασε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Καρναβαλιστές, Άρματα,  Ξυλοπόδαροι, η Βασίλισσα του Καρναβαλιού και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος ξεσήκωσαν θύελλα χειροκροτημάτων στο πέρασμά τους.

Λίγο μετά τις 7μμ ο Σάκης Ρουβάς, στις θα χαρίσει στους Αργείους και τους επισκέπτες της πόλης το μοναδικό του σόου, με ελεύθερη την παρακολούθηση αλλά, προσοχή, η αναπαραγωγή του βίντεο που σίγουρα όλοι θα τραβήξουν,δεν θα είναι ελεύθερη καθώς προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα του δημιουργού του σόου.