Επίδειξη δύναμης από το συνδυασμό Γεωργόπουλου, στην πρώτη επίσημη εκδήλωση 

428

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ερμιονίδας, φέρει την υπογραφή  την δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ και του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου.

Ήταν εντυπωσιακή ως προς το πλήθος του κόσμου που προσήλθε ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του είχε αποσταλεί, πολύ περιεκτική ως προς το περιεχόμενο της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου και δυνατή ως προς τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από την παρουσίαση των πρώτων 25 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

Γεωργόπουλος Γιάννης. Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του συνδυασμού, στην ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών, στο πρόγραμμα ανάπτυξης του Δήμου Ερμιονίδας για την επομένη τετραετία καθώς και στην πρόθεσή του για εξυγίανση των υπηρεσιών του Δήμου.

Πριν από την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Γεωργόπουλου, αναγνώσθηκε μήνυμα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, με το οποίο ο Δημήτρης Καμπόσος εξέφραζε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του Γιάννη Γεωργόπουλου και ζητούσε από τους Δημότες της Ερμιονίδας να τον υπερψηφίσουν.

Στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου παρέστησαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Τάσος Τζανής (Νίκας), Νίκος Παππάς (Δέδες) και Τάσος Γανώσης (Τατούλης) και ο πολιτευτής Τάσος Γεώργας.

Στην συνέχεια έλαβαν το λόγο και έκαναν ένα σύντομο χαιρετισμό οι πρώτοι 25 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού, για τις Δημοτικές Ενότητες Κρανιδίου και Ερμιόνης.