Απίστευτος κόσμος και ένα αποκριάτικο πάρτυ που κράτησε 4 ολόκληρες ώρες. Το Άργος βγήκε πρωταθλητής στο κέφι

143

Τόσο κέφι όσο το βράδυ του Σαββάτου, παραμονής της μεγάλης καρναβαλικής πορείας, δεν είχε ξαναϋπάρξει στο Άργος.

Χιλιάδες ανθρώπων ντυμένοι με στολές σε βενετσιάνικο πνεύμα, περπάτησαν τους πεζόδρομους του κέντρου της πόλης, σε μια νυχτερινή παρέλαση καρναβαλιστών που ξεκίνησε στις 7.30μμ από την οδό Γεν.  Κολοκοτρώνη διέσχισε μέσω της Β. Κωνσταντίνου τους πεζόδρομους και περνώντας από την Καποδιστρίου και την Δαναού κατέληξε δίπλα στα φωτισμένα “κανάλια” της πλατείας.

Τον απίστευτο σε πλήθος και κέφι κόσμο που συμμετείχε ή παρακολούθησε στην Αποκριάτικη Γιορτή, την οποία ετοίμασε η ΚΕΔΑΜ στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Απόκριες 2019 στο Δήμο Άργους Μυκηνών», καλωσόρισε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Στην κεντρική πλατεία του Άργους οι MASCHERARIS, καρναβαλιστές ντυμένοι με στολές εποχής, Αρλεκίνοι, Τροβαδούροι και Τυμπανιστές οδηγούσαν μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της αποκριάς.

Στη διάρκεια της νυχτερινή παρέλαση καρναβαλιστών, τα καρναβαλικά πληρώματα χόρεψαν στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada και Samba Reggae, που έπαιζε η μπάντα κρουστών QUILOMBO!.

Η βραδιά έκλεισε με φωτιές και ζογκλερικά κόλπα από τους FIRE and PYRO JUGGLING SHOW! NIGHT SHOW.

Ο Εμπορικός Σύλλογος συνέβαλε στο κλίμα κρατώντας τα μαγαζιά της πόλης ανοιχτά και προσφέροντας τα πάντα με πολύ μεγάλες εκπτώσεις.