Σε προσωπική μονομαχία Λάμπρου – Γεωργόπουλου εξελίσσεται η ψηφοφορία της Ερμιονίδας

112

Σε προσωπική μονομαχία Λάμπρου – Γεωργόπουλου εξελίχθηκε η ψηφοφορία που διεξάγει η εξειδικευμένη πλατφόρμα https://psifisto.gr/  με θέμα «ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ποιος έκανε πιο δυναμική αντιπολίτευση».

Οι Δημότες της Ερμιονίδας, οι φίλοι της Ερμιονίδας και οι μηχανισμοί των δύο υποψηφίων Δημάρχων οδήγησαν στο να καταγραφεί ο εντυπωσιακός αριθμός των 57.000 ψήφων, στο διάστημα από 14 Ιανουαρίου 2019 έως και σήμερα το πρωί.

Παρουσιάσθηκε μια συνεχής εναλλαγή στις προτιμήσεις, όπως τις κατέγραφε το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα άλλοτε να προηγείται ο Τάσος Λάμπρου και άλλοτε ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Ο Τάσος Τόκας καταγράφηκε, από την πρώτη στιγμή τρίτος, με πολύ μικρό ποσοστό έναντι των δύο μονομάχων.

Πέραν του πολύ μεγάλου αριθμού ψήφων που συγκεντρώθηκαν, και της συνεχούς εναλλαγής των δύο πρωταγωνιστών στην πρώτη θέση προτίμησης, υπήρξε σημαντική συμμετοχή και έκφραση γνώμης πολλών ψηφοφόρων, στο Social Media καθώς και μια σοβαρή προσέγγιση – ανάλυση των αποτελεσμάτων και του τρόπου λειτουργίας της πλατφόρμας. Τέλος διαφάνηκε μια ακόμη πραγματικότητα, το γεγονός δηλαδή ότι, η απομονωμένη από μεγάλα ΜΜΕ Ερμιονίδα, έχει αναπτύξει μια μεγαλύτερη προσβασιμότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης απ’ ότι οι μεγάλες πόλεις του Ναυπλίου και του Άργους.

Παραθέτουμε μια σημαντική παρατήρηση που κατέγραψε ο επ. καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Μπροδήμας (Το ερώτημα είναι ‘ποιος έκανε πιο δυναμική αντιπολίτευση’. Αν ήταν ‘ποιος έκανε πιο σοβαρή αντιπολίτευση’ ή ‘ποιος έκανε πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση’ ή ‘ποιος έκανε πιο εποικοδομητική αντιπολίτευση’, … το αποτέλεσμα πιθανόν να ήταν διαφορετικό) και ένα σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορείτε να οδηγηθείτε στο πρώτο άρθρο του https://akromolio.gr/  , σχετικά με την συνεχιζόμενη ψηφοφορία.

Τέλος, παραθέτουμε και ένα σύνδεσμο ΕΔΩ , μέσω του οποίου μπορείτε να οδηγηθείτε στην πλατφόρμα https://psifisto.gr/ προκειμένου να ψηφίσετε ή να δείτε την εξέλιξη της ψηφοφορίας.