Ακροάσεις της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδας (ΣΟΝ Ε) για Ορχήστρα – Χορωδία – Τραγουδιστές απ’ όλη την Ελλάδα

63

Η ΣΟΝΕ (Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδας) καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η να συμμετέχει σε ακρόαση διεκδίκησης ένταξης σε αυτήν, να εκδηλώσει την σχετική πρόθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες / -ουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα: 

  1. Οι υποψήφιοι/-ες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 17 έως 30 ετών.
  2. Οι υποψήφιοι/-ες χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.
  3. Οι υποψήφιοι /-ες μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους επιλογής. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.

Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών (Ορχήστρα) αφορά τα εξής όργανα:

Πίκολο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Όμποε, Φαγκότο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Εμφώνιο, Κόρνο, Τούμπα, Άρπα, Βιόλα, Τσέλο, Κόντρα Μπάσο, Κλασική Κιθάρα, Μπουζούκι, Ευρωπαϊκά Κρουστά, Drums, Πιάνο, Ακκορντεόν, Ηλεκτρικό Mπάσο, Κανονάκι, Σαντούρι.

  1. Ως ημερομηνία γέννησης του/της υποψηφίου λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για τα κατώτερα όρια και η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης για τα ανώτερα όρια.
  2. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με συμπλήρωση της φόρμαςκαι αποστολής της ως συνημμένο στη διεύθυνση [email protected]

 7. Η ακριβής ώρα – μέρα των υποψηφίων και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας προσέλευσης και εξέτασης θα κοινοποιηθούν στους/στις υποψηφίους με απαντητικό email.

 8. Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης, ακύρωσης δηλωθείσας συμμετοχής, ανάγκης ερωτήσεων ή διευκρινίσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

Σας επισημάνουμε ότι η ΣΟΝΕ λειτουργεί με βάση τον κανονισμό της και δεν παραβιάζεται από κανένα μέλος.

Εφόσον διαβαστεί και αποδεχθεί, συμπληρώνετε την αίτηση.

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος