Την ετοιμάζουν και αυτή για Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατία

220

Δημοσιεύματα, στο διαδίκτυο, φέρουν την σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να μελετά πρόταση ένταξης στο Ευρωψηφοδέλτιο, της Μαρίας Μαργαρώνη, δίπλα στους υπερασπιστές της συμφωνίας των Πρεσπών, Καλυψώ Γούλα και Παύλο Ελευθεριάδη. Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Μαρία Μαργαρώνη, τους πληροφορούμε πως είναι η συντάκτρια του άρθρου του BBC περί καταπιεσμένης “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα.

Αναδημοσιεύουμε από την σελίδα του Βασίλης Κασιμάτης ένα κείμενο του Κύρου Μανούσκα για να την γνωρίσετε καλύτερα.

«Να εδώ το κορίτσι ποζάρει υπερήφανα μπροστά σε έναν τοίχο που λέει …όχι σύνορα όχι έθνη. Βέβαια όταν το  Monkeyδονικό  έθνος έκλεισε τα σύνορα στα μούτρα των προσφύγων και ξυλοκοπούσαν όποιον περνούσε από την βόρεια Μακεδονία στη σλαβοβουλγαρική δημοκρατία βόρεια της Μακεδονίας τότε υπήρχαν και έθνη και σύνορα. Βέβαια στο τοίχο πίσω της λέει και “όχι έθνη” αλλά στο άρθρο της υπερασπίζεται τοMonkeyδονικό έθνος.

Γενικώς, όλα τα έμμισθα διεθνιστικά νεοταξικά σκουπίδια διακρίνονται από την ασυνέπεια και τις αντιφάσεις του λόγου τους. Γι’ αυτό άλλωστε και αυτοαποκαλούνται ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ λόγω των πολλών αντιφάσεων που έχουν μες το κεφάλι τους.

Κύρος Μανούσκας»

 

 

Αρχή φόρμας