Ο Σόρος και οι υποτακτικοί του πρέπει να ηττηθούν. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

54

Απόσπασμα από κείμενο του Τζορτζ Σόρος (από αναδημοσίευση τού Λ.Τ. της Τρ. 26/02/’19, σελ.6, από την έντυπη έκδοση της Ναυτεμπορικής):

“Το επόμενο σημείο καμπής θα είναι οι εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Μάιο του 2019. Δυστυχώς οι αντιευρωπαϊκές δυνάμεις θα εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ψηφοφορία. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι’ αυτό, μεταξύ των οποίων (…) και η έλλειψη νομικών εργαλείων ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΘΟΥΝ οι χώρες-μέλη που παραβαίνουν τις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Γιώργος Σαγιάς

Σχόλια:

1) Οι αντεθνικές δυνάμεις καταλαβαίνουν την ερχόμενη πολιτική επέλαση των εθνικών δυνάμεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

2) Οι αντεθνικές δυνάμεις επιθυμούν να επεκτείνουν την ολοκληρωτική τους αντίληψη για να ελεγχθούν οι εθνικές φωνές της ελευθερίας.

3) Οι αντιανθρώπινες και ανελεύθερες φωνές των παγκοσμιοποιητών βρίσκουν κατά τόπους υποστηρικτές επί χρήμασι ή χρήσιμους ηλιθίους ή και αμφότερα (και μάλιστα σε όλο το εύρος τού πολιτικού φάσματος). Ο αγώνας για Ελλάδα ανεξάρτητη, δυνατή και με προοπτική σε μια Ευρώπη των εθνών που σέβεται και αναγνωρίζει τη ρίζα της, περνάει μέσα από ένα ενιαίο εθνικό κίνημα, συντονισμένο, δικτυωμένο και αποτελεσματικό.

Οι ανιδιοτελείς εθνικοί αγωνιστές πρέπει να αντέξουν και να αντεπιτεθούν. Ο Σόρος και οι υποτακτικοί του πρέπει να ηττηθούν. ΜΠΟΡΟΥΜΕ! “Η ισχύς εν τη ενώσει”.

Γιώργος Σαγιάς

ΠΗΓΗ: https://koinosparanomastis.blogspot.com/2019/02/blog-post_27.html?fbclid=IwAR0lMGe4JypUIuSez3KeevBDRlJOUepM1zYGrxTt_RufqeKDeWZIE3uH0w8