500.000 Έλληνες πάθιασαν με τον Δημήτρη Καμπόσο

275
Δημήτρης Καμπόσος με πάθος.

Η ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου ήταν αυτή που κράτησε τον κόσμο στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, όταν ξεκίνησε η βροχή, χθες, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Τα δάκρυα συγκίνησης που προκάλεσε ο παθιασμένος Δήμαρχος του δήμου Άργους Μυκηνών αναμείχθηκαν με τα δάκρυα του ουρανού που δεν άντεξε την προδοσία που έστησαν οι βουλευτές της αριστερής κυβέρνησης και των προσκολλώμενων βουλευτών που αποστάτησαν από το Ποτάμι το ΚΙΝΑΛ και τους ΑΝΕΛ. Έγιναν ασπίδα προστασίας στα ληγμένα χημικά που έριχναν οι ΜΑΤατζήδες, με εντολή των νεοεπιλεγμένων από την κυβέρνηση αξιωματικών.

Έμειναν και τον άκουσαν, παρά την βροχή και τα χημικά! Ύψωσαν και ανέμισαν τις σημαίες όταν τους το ζήτησε! Φώναξαν συνθήματα γεμάτα Ελλάδα και κράτησαν στη μνήμη τους τα λόγια του Παύλου Μελά που τους θύμισε «Το σταυρό μου να τον δώσετε στη γυναίκα μου, το ντουφέκι μου να το δώσετε στο γιό μου και να τους πείτε ότι έκανα το καθήκον μου!»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

Έλληνες ψηλά το κεφάλι, ψηλά τις σημαίες, σηκώστε μωρέ ψηλά το κεφάλι!!!

Θεματοφύλακες μιας ιστορίας 3.000 χρόνων!

Είναι το Άργος που έστειλε στη Μακεδονία και γεννήθηκε εκεί πάνω ο μεγαλύτερος των μεγάλων, αυτών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι μιλάει μια άλλη γλώσσα, που εμφανίστηκε σε εκείνη την περιοχή 700 χρόνια μετά τη γέννηση του Χριστού, δηλαδή 1.400 χρόνια απ όταν έφυγαν οι Αργεάδες  από το Άργος και ανέβηκαν πάνω στις Αιγές .

Έλληνες λένε ψέματα, να παραχαράξουν την ιστορία μας, μην το επιτρέψετε!

Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία, κάτω τα χέρια από την Ελλάδα!

«Το σταυρό μου να τον δώσετε στη γυναίκα μου, το ντουφέκι μου να το δώσετε στο γιό μου και να τους πείτε ότι έκανα το καθήκον μου!»

Αυτά ήταν τα λόγια του Παύλου Μελά.

Εμείς τώρα κάνουμε το καθήκον μας, στα χνάρια του Μελά, στα χνάρια των Κρητών, των Πελοποννησίων και όλων των Ελλήνων που έδωσαν το αίμα τους για την Μακεδονία. 

Προσπάθησαν να πείσουν κάποιους ότι δήθεν εδώ θα μαζευτούν γραφικοί, θα μαζευτούν φασίστες, θα μαζευτούν εθνίκια και ακραίοι…

Δεν είδα όμως το ‘40 να κρατάνε οι φασίστες Ελληνικές σημαίες, οι φασίστες κρατούσαν άλλη σημαία.

Έλληνες μην σκύβετε το κεφάλι, αυτή η φυλή έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει ακόμα πιο μακριά, όσο κι αν δεν το θέλουν !

Κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν τα ονόματά τους δίπλα στα ονειδιστικά ονόματα του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση. Δεν είχαν το ανάστημα ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Παυλόπουλος να βάλουν το όνομά τους δίπλα στο όνομα του Λεωνίδα και των ηρωικών άλλων Ελλήνων Σουλιωτών.

Μην φύγει κανένας, μην φύγει κανένας, μουσκεμένοι ως το κόκκαλο πολεμούσαν για να κρατήσουν την πατρίδα ελεύθερη, μουσκεμένοι ως το κόκκαλο δίνανε τη ζωή τους για την Ελλάδα. Μην φύγει κανένας, για να καταλάβουν με ποιους τα έχουν βάλει. Φράου Μέρκελ GO HOMME, Φρaου Μέρκελ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

Το 41’ έμαθαν οι δικοί σου τι θα πει Έλληνας, θα το ξανά μάθουν τα τσιράκια που έφερες εδώ τι θα πει Έλληνας!!!

Είμαστε Έλληνες και δεν παραδίδουμε ούτε μια σπιθαμή γης, την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, υπέρ πάντων ο αγών.

Έλληνες ψηλά τις σημαίες, ψηλά το κεφάλι!!!»

Την ομιλία του Δημ. Καμπόσου μπορείτε να την ακούσετε πατώντας εδώ: https://youtu.be/BwGiwYAYfNU