2019: Η χρονιά που θα μιλήσουν οι Ελεύθεροι και οι ανυπότακτοι Έλληνες

125
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η μήτρα της φυλής μας έβγαλε σωστούς. Με τα προτερήματα και τα ελαττώματα που είχαν πάντοτε, εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια, οι πρόγονοί μας.

Μας έβγαλε ευκολόπιστους και δοτικούς. Μας έβγαλε πονηρούς και συμφεροντολόγους. Μας έβαλε ανιδιοτελείς και ηρωικούς. Μας έβγαλε τομαρτζήδες και δειλούς. Μας έβγαλε, όπως ακριβώς φτιάχνει, επί αιώνες, εκατομμύρια Ελλήνων.

Δεν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι εκείνων που έφεραν τις αξίες μας και την γλώσσα μας στα πέρατα της οικουμένης ούτε καλύτεροι ή χειρότεροι εκείνων που καταδίκαζαν σε θάνατο τον Σωκράτη ή Μήδιζαν γενόμενοι υποτακτικοί ξένων αφεντάδων. Δεν είμαστε από άλλη πάστα. Ίδια συστατικά έχουμε με τους ήρωες των Βαλκανικών πολέμων ή τους ήρωες του έπους των Βορειοηπειρωτικών βουνών. Ίδια πάστα έχουμε με τους Βενιζελικούς που έκοβαν την Ελλάδα στα δύο φτιάχνοντας το κράτος της Θεσσαλονίκης ή τους κομμουνιστές του Ζαχαριάδη που αιματοκυλούσαν τον Λαό των Ελλήνων προς χάριν μιας διεθνιστικής ιδέας.

Γι’ αυτό ας μη μας κάνει εντύπωση που ο Τσίπρας και οι συν αυτώ γίνονται υποτακτικοί του Τράμπ και της Μέρκελ, ούτε που ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ κάνουν γαργάρα την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στο ανιθαγενές βόρειο κρατίδιο των Σκοπίων. Γι’ αυτό ας μην μας κάνει εντύπωση που παραμένουν διχασμένοι και δεν ενώνονται όσοι πιστεύουν στην ανάγκη μιας ελεύθερης Πατρίδας και στην υποχρέωση να τιμάμε την αποστολή του Έθνους των Ελλήνων.

 

Εμείς, όλοι εμείς, που νιώθουμε σαν τους στρατιώτες που υπερασπιζόντουσαν νικηφόρα τα οχυρά Ρούπελ και έμαθαν πως  χάνουμε τον πόλεμο γιατί έσπασε η Σερβία, ας ετοιμασθούμε. Το 2019 είναι χρονιά καμπής.

Το 2019 θα χαρακτηρισθεί από οδύνες τοκετού. Από τη γέννα μιας άλλης πραγματικότητας. Το 2019 μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας ευκαιρίας.

Τα δεκάδες συλλαλητήρια και οι εκατοντάδες καταλήψεις σχολείων για τη Μακεδονία αποδεικνύουν ότι η φύτρα της ράτσας είναι ζωντανή.

Οι Ελεύθεροι και ανυπότακτοι Έλληνες δεν είπαν ακόμη τον τελευταίο λόγο!   

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2019/01/2019.html#more