Παναγιώτης Αναγνωσταράς και Τάσος Σαλεσιώτης: Δύο απόντες διεκδικούν τον Δήμο Ναυπλιέων

268
Αναγνωσταράς (αριστερά) με Σαλεσιώτη (δεξιά). Ιανουάριος 2012

Με δηλώσεις τους σε τηλεοπτικές κάμερες και συνεντεύξεις τους σε τηλεοράσεις, οι κ.κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς και Τάσος Σαλεσιώτης γνωστοποίησαν πως θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές για τον Δήμο Ναυπλιέων. Ξεκαθάρισαν ότι θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι αλλά ξέχασαν να μας ενημερώσουν τι θα κάνουν αν δεν τους επιλέξει ο λαός.

Δεν μπαίνω στον πειρασμό να γράψω ότι και οι δύο τους ήταν απόντες από τα δημοτικά δρώμενα, τα τελευταία 7 χρόνια. Αναρωτιέμαι όμως, γιατί δεν παρακολουθούν τα Δημοτικά Συμβούλια, από την ώρα που ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους και μετά. Αναρωτιέμαι γιατί …θυμάμαι τον Τάσο Σαλεσιώτη να απουσιάζει συνεχώς από το Δημοτικό Συμβούλιο όταν προ δεκαετίας είχε πάλι διεκδικήσει ανεπιτυχώς την δημαρχιακή καρέκλα. Το ίδιο και με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά, όταν παραιτήθηκε από Δήμαρχος για να επιχειρήσει την εκλογή του στο κοινοβούλιο.

Το παρελθόν τους, δεν με καθησυχάζει ότι θα αλλάξουν συμπεριφορά μετά τις εκλογές. Και αυτό, εγώ τουλάχιστον, το θεωρώ ως περιφρόνηση των Συμβούλων και των ψηφοφόρων που τους ακολούθησαν στο παρελθόν και, εφ’ όσον κατέβουν στις εκλογές, θα τους ακολουθήσουν στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Π.Ι.Δ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το σχόλιο αυτό γράφηκε με αφορμή την γιορτή της πόλης του Ναυπλίου χθες, Θεοφάνεια –Αγιασμός Υδάτων, όπου οι κ.κ. Αναγνωσταράς και Σαλεσιώτης δεν παρέστησαν, σε αντίθεση με την παρουσία του ευπρεπούς Χρήστου Γραμματικόπουλου, του υποψήφιου Δημάρχου Άργους –Μυκηνών Τάσου Χειβιδόπουλου και του κατά δήλωσή του άθεου βουλευτή Γιάννη Γκιόλα.