ΛΑΜΠΡΟΥ: «Δώστε μας την εντολή να διαμορφώσουμε μια μεγάλη συμμαχία ενεργών δημοτών για να προσφέρουμε δημιουργικά στην τοπική μας κοινωνία»

68

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Αναστάσιος Λάμπρου

Πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκε η δημοτική παράταξη «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», μια παράταξη που είχε και έχει μια φιλοδοξία να προσφέρει στους δημότες του Δήμου Ερμιονίδας, να είναι χρήσιμη για την τοπική μας κοινωνία. Την στελέχωσαν και την στελεχώνουν ενεργοί δημότες που διαθέτουν γνώσεις, εμπειρίες, ικανότητες αλλά και διάθεση να προσφέρουν στο δήμο μας, να υλοποιήσουν ένα δημιουργικό όραμα για δικιά μας Ερμιονίδα προς όφελος τόσο κυρίως των δημοτών μας όσο και των πολλών φίλων, επισκεπτών – παραθεριστών που επέλεξαν τον τόπο μας για καλοκαιρινή τους  διαμονή.

Τον Μάιο 2014 οι δημότες του Δήμου Ερμιονίδας μας έδωσαν εντολή και εξουσιοδότηση στα πλαίσια της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, να ελέγχουμε την παρούσα δημοτική αρχή, να ανταποκριθούμε στα θεσμικά καθήκοντα των συμβούλων της μειοψηφίας σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου. Πράξαμε το καθήκον μας, ανταποκριθήκαμε στις υποχρεώσεις μας, στηρίξαμε εκεί όπου έπρεπε την διοίκηση του δήμου να υλοποιήσει το δημοτικό έργο αλλά και αντισταθήκαμε με όλες τις δυνάμεις στα λάθη και τις παραλείψεις της παρούσας δημοτικής αρχής.

Πήγαμε κόντρα στην αυθαιρεσία, στην μη τήρηση της νομιμότητας, στην λογική των απευθείας αναθέσεων, στην κακοδιοίκηση, στις εξαρτήσεις, στην λειτουργία παραμάγαζων της διαφθοράς, στην εισπρακτική επιβάρυνση των δημοτών.

Τον Μαϊο 2019: Ζητάμε από τους δημότες του Δήμου Ερμιονίδας την εντολή και την εξουσιοδότηση να διοικήσουμε τον Δήμο Ερμιονίδας, να μας δώσετε την πλειοψηφία να υλοποιήσουμε το όραμα μας, να διαμορφώσουμε μια μεγάλη συμμαχία ενεργών δημοτών για να προσφέρουμε δημιουργικά στην τοπική μας κοινωνία.

Να μας δώσετε την δύναμη, να ενώσουμε την κοινωνία, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνεργαστούμε με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, με δημοτικούς συμβούλους, με ομάδες δημοτών για να διαμορφώσουμε ένα σύγχρονο μοντέλο συλλογικής διακυβέρνησης, που θα ευαισθητοποιήσει τα ενεργά μέλη της κοινωνίας μας για να διαμορφωθεί μια ισχυρή συμμαχία που θα υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Να μας δώσει την ώθηση να υλοποιήσουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό όραμα για τον δήμο μας, για την όμορφη, δικιά μας Ερμιονίδα.

Συνεχίζουμε μαζί με τους δημότες για να κάνουμε το όραμα μας πράξη, για την δικιά μας Ερμιονίδα.

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας