Υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο ο Βασίλης Βασιλόπουλος

216
Βασίλης Βασιλόπουλος

Ένας από τους κορυφαίους σε δημοφιλία Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου, ο ιατρός Βασίλης Βασιλόπουλος, ανακοίνωσε την στήριξή του προς τον Δημήτρη Κωστούρο και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ναύπλιο Επόμενη μέρα».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα, ο ανεξάρτητος μέχρι χθες Δημοτικός Σύμβουλος, «Αποφάσισα να στηρίξω τον νυν Δήμαρχο, Δημήτρη Κωστούρο, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την έως τώρα αλλαγή του Δήμου Ναυπλιέων από την σημερινή Δημοτική Αρχή, με στόχο να συμβάλω στην περαιτέρω αναμόρφωση της πόλης και του ευρύτερου Δήμου Ναυπλιέων».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ του ΒΑΣ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

α) Την θέλησή μου να προσφέρω στα κοινά- με σημείο αναφοράς πάντα τον άνθρωπο όπως τόσα χρόνια πράττω ως γιατρός- για το καλό της πόλης μας και του ευρύτερου Δήμου Ναυπλιέων και συνεπώς όλων των δημοτών.

β) Την επιλογή προσώπων καταξιωμένων στην κοινωνία με γνώσεις και εμπειρίες και θέληση για προσφορά σε αντικατάσταση «φθαρμένων» και «κουρασμένων» προσώπων στα κοινά.

γ) Την έως τώρα αλλαγή- αναμόρφωση του Δήμου Ναυπλιέων με τις όποιες ατέλειες από την σημερινή Δημοτική Αρχή,

Δηλώνω ότι:

Αποφάσισα να στηρίξω τον νυν Δήμαρχο, Δημήτρη Κωστούρο, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με στόχο την περαιτέρω αναμόρφωση της πόλης και του ευρύτερου Δήμου Ναυπλιέων.

Είμαι πεπεισμένος, ότι με την δική σας στήριξη- συμμετοχή, θα πετύχουμε για το καλό όλων μας. Για μια καλύτερη- ανθρώπινη πόλη- Δήμο με διαφάνεια, αξιοκρατία, ισονομία και σεβασμό στον κάθε πολίτη- δημότη.

Ευχαριστώ,

Βασ. Βασιλόπουλος      

Ιατρός- Δημοτικός Σύμβουλος»