Ο Τάσος Χειβιδόπουλος επιμένει να επιδεικνύει ανικανότητα στην άσκηση διοίκησης και αδιαφορία για τους πολίτες

45
Τάσος Χειβιδόπουλος

Είναι εντυπωσιακό το πόσο αναποτελεσματικός είναι ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος. Η αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος καθαρισμού των ρεμάτων προφανώς και δεν αποτελεί γι’ αυτόν πρώτη προτεραιότητα. Ίσως τελικά να μην πρόκειται για αδιαφορία αλλά για ανικανότητα συντονισμού των υπηρεσιών του και ως εκ τούτου διαφύλαξης της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων της Αργολίδας.

Η επίσημη καταγγελία, του Δήμου Άργους Μυκηνών, καταγράφει και μία ακόμη υποψία. Μήπως ο Τάσος Χειβιδόπουλος, στην προσπάθειά του να βρει κάποιους υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο που προσπαθεί να συγκροτήσει, σπαταλά το χρόνο του και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τα προβλήματα των κατοίκων και της Αργολίδας;

Η ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών, με τίτλο «Ακαθάριστα ακόμη τα ρέματα από την Αντιπεριφέρεια. Ανευθυνότητα στο μεγαλείο της», έχει ως εξής:.

«Ακαθάριστα είναι ακόμη τα ρέματα από τον κ. Χειβιδόπουλο τέσσερις μήνες από την μεγάλη πλημμύρα του Σεπτεμβρίου του 2018. Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου, τόσο εγγράφως όσο και προφορικώς, προς την αντιπεριφέρεια Αργολίδος, ελάχιστα τμήματα ρεμάτων καθαρίστηκαν με συνέπεια να έχει μειωθεί δραματικά η διατομή τους με αποτέλεσμα ο όγκος του νερού που χωράει να περάσει να είναι πολύ μικρότερος από το παρελθόν. Το αποτέλεσμα ήδη στις τελευταίες βροχοπτώσεις ήταν ο μεγάλος κίνδυνος υπερχειλίσεων των ποταμών  αφού αυτά είναι μπαζωμένα. Μια βόλτα οποιουδήποτε μπορεί να το διαπιστώσει και ήδη δεχόμαστε μαζικές διαμαρτυρίες συμπολιτών μας.

Δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία του κ. Χειβιδόπουλου ο οποίος επί μήνες ολόκληρους υπόσχεται σε όλους πως θα καθαρίσει τα ρέματα ως έχων την αρμοδιότητα και επί της ουσίας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το οποιοδήποτε τέτοιο κακό ενδεχόμενο το οποίο απευχόμαστε. Πάρα πολλές περιουσίες συμπολιτών μας στο σύνολο σχεδόν του δήμου μας κινδυνεύουν και ο κ. Χειβιδόπουλος ασχολείται με την υποψηφιότητα του».