ΛΑΜΠΡΟΥ: Έχουμε πρόταση για να καταργηθούν τα παραμάγαζα της ΔΕΥΑΕΡ και να διαγράψουμε το χαράτσι του 80%

68
Αναστάσιος Λάμπρου. Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Την πρότασή του για κάθαρση στην ΔΕΥΑΕΡ και κατάργηση του χαρατσιού του 80% με το οποίο επιβαρύνονται οι καταναλωτές παρουσιάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου, επί κεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟΣΥΕΡ.

Η πρόταση του Τάσου Λάμπρου περιγράφεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί, με την οποία, η ΠΡΟΣΥΕΡ αποδίδει πλήρως τις ευθύνες για όσα συμβαίνουν στην «αμαρτωλή ΔΕΥΑΕΡ», στον Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή, με επίνευση του οποίου και γίνονται οι παράτυπες αναθέσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ

«Μετά από όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τα γεγονότα που συμβαίνουν στην αμαρτωλή και καταχρεωμένη ΔΕΥΑΕΡ, ο καθόλα υπεύθυνος γι’ αυτή την κατάντια της, δηλαδή ο κ. Δήμαρχος, κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και δεν βγαίνει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ας λέμε την αλήθεια, όλες αυτές οι παρανομίες και οι παρατυπίες που έχουν γίνει στην ΔΕΥΑΕΡ και πληγώνουν τις τσέπες των Δημοτών μας, ευνοώντας τον περίγυρο της Δημοτικής Αρχής, έχουν την στρατηγική, τον προγραμματισμό, την σφραγίδα και την υπογραφή του Δημάρχου κ. Δημήτρη Σφυρή.

Εδώ και τρία χρόνια τους είχα επισημάνει, ότι στη ΔΕΥΑΕΡ υπήρχε μηχανισμός απευθείας αναθέσεων και λειτουργία παραμάγαζου με εξαρτήσεις, ότι όλες αυτές οι ατασθαλίες που γίνονταν είναι παράνομες και παράτυπες και ότι κάποτε θα βγουν στην επιφάνεια.

Και ο κ. Δήμαρχος αντί να επιληφθεί του θέματος όπως είχε υποχρέωση να κάνει, υπέβαλε μήνυση στο πρόσωπό μου για να με φιμώσει πιστεύοντας ότι έτσι θα εμποδίσει το αντιπολιτευτικό μας έργο.

Και φτάσαμε σήμερα με την ανοχή του Δημάρχου, να πληρώνουν επιλεκτικά εργολάβους της αρεσκείας τους και να αφήνουν απλήρωτους κάποιους άλλους, με αποτέλεσμα οι θιγμένοι – ριγμένοι εργολάβοι με δικαστικές αποφάσεις να δεσμεύουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΔΕΥΑΕΡ, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για μια ακόμα φορά.

Και ο Δήμαρχος να Σφυρίζει δήθεν αδιάφορα!!!!!!

Όλα αυτά με χρήματα που έχουν αρπάξει με τα χαράτσια τους από τις τσέπες των Δημοτών.

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Εάν Εσείς με την ψήφο σας, μας δώσετε την εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο Ερμιονίδας, θα καταργήσουμε την αμαρτωλή και καταχρεωμένη ΔΕΥΑΕΡ, που την έχουν καταστήσει εστία διαφθοράς.

Με αυτόν τον τρόπο θα κλείσουν τα παραμάγαζα, θα σταματήσουν οι απευθείας αναθέσεις, θα καταργηθούν τα χαράτσια του 80% και για όλα αυτά θα αποφασίζει με διαφάνεια μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο που εσείς θα έχετε επιλέξει.

Η μοναδική λύση είναι αυτή και με αυτό τον τρόπο εμείς θα σεβαστούμε τα χρήματα των Δημοτών μας.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας»