Η Μακεδονία και ο Ελληνισμός. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε αυτόν τον αγώνα έως το τέλος

γράφει ο Νίκος  Λυγερός

Εξαιτίας του συστήματος σε πολιτικό επίπεδο η Μακεδονία κινδυνεύει αν δεν δώσουμε την αναγκαία μάχη έως το τέλος. Η βαρβαρότητα της λήθης προσπαθεί να καλύψει όλα τα κενά της απραξίας και να επιβάλλει, με τον δικό της τρόπο, το απαράδεκτο Προσύμφωνο των Πρεσπών, κάνοντας χρήση όλης της κρατικής προπαγάνδας που διαθέτει γι’ αυτόν τον ύπουλο σκοπό. Κι ενώ βλέπει ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, προσπαθεί την τελευταία στιγμή ν’ αφήσει το στίγμα της ενάντια στον Ελληνισμό, για να υπάρχει ουρά στη συνέχεια που θα μπορούσε να αξιοποιήσει και να εκμεταλλευτεί.

Βέβαια δεν είχε υπολογίσει ότι θα διαβάζαμε κάθε άρθρο από τα είκοσι, για ν’ αποκαλύψουμε το μέγεθος του εγκλήματος ειρήνης που προσπαθούν να διαπράξουν όχι μόνο ενάντια στη Μακεδονία και τον Ελληνισμό, αλλά και στην ίδια την ιστορία. Για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να σταματήσουμε αυτόν τον αγώνα έως το τέλος. Είμαστε σε φάση αντεπίθεσης του Ελληνισμού, γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί το απαράδεκτο που έχει καταλάβει κι ο ελληνικός λαός. Θα συνεχίσουμε τα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία αλλά και κάθε τρόπο αντίστασης για να αποδομήσουμε το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Η κόκκινη βαρβαρότητα δεν πέρασε ποτέ στην Ελλάδα, γιατί είμαστε λαός της ελευθερίας και δεν πρόκειται να περάσει ούτε το έγκλημά της.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Πολιτικοί νάνοι απεργάζονται μια νέα ατιμωτική λύση για τη Μακεδονία

του Σαράντου Καργάκου Την ώρα αυτή, όπου οι νάνοι πολιτικοί μας απεργάζονται τη νέα ατιμωτική ...