Δύο ακόμη βαριά χαρτιά στο συνδυασμό Νίκα. Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες Αποστολοπούλου και Κολεβέντη στην Αργολίδα

419

Η γνωστή δικηγόρος Ελένη Αποστολοπούλου (τ. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας) και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Φώτης Κολεβέντης (αντιπρόεδρος της ΟΚΕ και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ), συστρατεύθηκαν με τον Παναγιώτη Νίκα στην εκλογική προσπάθεια των Περιφερειακών εκλογών.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Αποστολοπούλου, αποτελεί «νέο αίμα» στην πολιτική ζωή και σε αυτήν οφείλεται η αναδιοργάνωση και αναζωογόνηση της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Ο Φώτης Κολεβέντης, είναι από τα πιο έμπειρα πολιτικά, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά στελέχη της Αργολίδας, με γνωριμίες και επιρροή στην Αθήνα και τις Βρυξέλες.

Παναγιώτης Νίκας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, υποδεχόμενος την Ελένη Αποστολοπούλου και τον Φώτη Κολεβέντη δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» την Ελένη Αποστολοπούλου & τον Φώτης Κολεβεντης οι οποίοι αποτελούν την 6η & την 7η υποψηφιότητα για την Π.Ε. Αργολίδας ! 
Τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα, για την πραγματική αλλαγή που έχει ανάγκη τόσο η Αργολίδα όσο και η Πελοπόννησος».