5 σχόλια: Όσα και τα δάχτυλα του ενός χεριού (4-12-2018)

46

Σαλεσιώτης: Ο ένας και μοναδικός!

Ο Τάσος Σαλεσιώτης έβαλε στόχο να προσπαθήσει για την δεύτερη θέση, στον Δήμο Ναυπλιέων, αν βέβαια ξεπεράσει σε ψήφους τον Τάκη Αναγνωσταρά.

Ο πολιτικός που κάποτε, κέρδισε τη Νομαρχία Αργολίδας μόνος του, τώρα, θέλει την πιστοποίηση του δεύτερου με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χάρισμα να ξέρεις πότε πρέπει να αποχωρείς. Ένα χάρισμα που συνήθως δεν το έχουν οι Ηθοποιοί και οι Πολιτικοί. Καθώς τα χρόνια περνούν, τους ξεπερνά η εποχή τους αλλά… η πίστη πως «μόνον αυτοί μπορούν», είναι αρρώστια που συνήθως δεν έχει θεραπεία.

Ο Ηθοποιός και ο Πολιτικός δεν φεύγει μόνος του απ’ το προσκήνιο. Αν μάλιστα κάποιος είναι και Ηθοποιός και Πολιτικός, τότε …αλλοίμονο σε όσους.

 

Χειβιδόπουλος: Ο πολιτικός που δεν φταίει ποτέ!

Πως πέρασε ο καιρός, από τη μέρα που -πριν από 8 χρόνια- ο Τάσος ορκίσθηκε να υπηρετεί ως αντινομάρχης την Αργολίδα! Ωραία χρόνια! Γεμάτα νοσταλγία …για τα σταματημένα έργα που μας ταλαιπωρούσαν.

Πως να ξεχάσουμε τον κόμβο της Καρυάς, όπου σπάγαμε τα αυτοκίνητά μας γιατί ο δρόμος (από τον Ξηριά μέχρι το Μαρινόπουλο) είχε μείνει παρατημένος, χωρίς άσφαλτο, γεμάτος λακκούβες και χωρίς φωτισμό, περισσότερο από ένα χρόνο;

Πώς να ξεχάσουμε τον κόμβο του Περιφερειακού του Άργους, όπου τα φανάρια δούλευαν όποτε ήθελαν, και εμείς περνάγαμε απέναντι στοιχηματίζοντας μεταξύ μας αν θα τρακάρουμε τώρα ή την επόμενη φορά.

Του συγχωρέσαμε πολλά του Τάσου. Και τα παιδιά μας που δεν είχαν τρόπο να πάνε στα σχολεία και τα κουνούπια που μας ταλαιπωρούσαν το καλοκαίρι, και τα ακαθάριστα ρέματα που έφεραν πλημμύρες και καταστροφές. Και τώρα, ο αχάριστος, μας φεύγει ζητώντας να εφαρμόσει τη φιλοσοφία του «εγώ δεν φταίω» στο Δήμο Άργους Μυκηνών…

 

Τατούλης: Επίτιμο μέλος στο σύλλογο παραμυθάδων!

«Η Καλαμάτα έχει ιδιαίτερα ευεργετηθεί από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μιλώντας  κατά τη συνεδρίαση της 4ης Επιτροπής Παρακολούθησης την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στην Καλαμάτα.

«Είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια, γιατί η τηλεοπτική πραγματικότητα και η προπαγάνδα που κάνει η Περιφέρεια δεν έχουν προηγούμενο», απάντησε ο Παναγιώτης Νίκας παρουσιάζοντας στοιχεία που πιστοποιούν ότι «από το ΕΣΠΑ, στην Καλαμάτα ήρθαν μόλις 100.000€ έως σήμερα».

Έχουμε να διαλέξουμε λοιπόν: Μυχάουζεν, Άντερσον ή Τατούλη!

 

Γκιόλας: Πες αλεύρι!

Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όσους θέλουν την άνοδο στην πολιτική κορυφή.

Δηλώνει άθεος αλλά τον βλέπουμε «πρώτο τραπεζάκι πίστα», μέσα στις εκκλησίες, σε δοξολογίες και σε θρησκευτικά μνημόσυνα. Δηλώνει αντιμνημονιακός, με ιδιαίτερα μαχητικό τρόπο, αλλά ψηφίζει τα μνημόνια και τους μνημονιακούς νόμους χωρίς αντίρρηση. Δηλώνει αρχηγός της «άλλης πρότασης» αλλά την εγκαταλείπει για να γραφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει βουλευτής (όπως κατ’ αναλογία έκανε η Δαμανάκη που από αρχηγός του ΣΥΝ μεταπήδησε ως ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ).

Μα δείτε που στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα βρεθεί κάποιος να του πει ότι «Μπορείς έναν άνθρωπο να τον κοροϊδέψεις πολλές φορές. Μπορείς ακόμη πολλούς ανθρώπους να τους κοροϊδέψεις για μια φορά. Δεν μπορείς όμως, πολλούς ανθρώπους να τους κοροϊδεύεις συνεχώς».

 

Εσείς να πολεμήσετε …εγώ να δοξαστώ!

Το 2019 είναι κοντά. Πολύ κοντά! Είναι έτος εκλογών… έτος επιλογών… και έτος των λαγών.

Εμείς, ο κυρίαρχος λαός, θα κληθούμε να επιλέξουμε και να εκλέξουμε Δημοτικούς Συμβούλους, Δημάρχους, Περιφερειακούς Συμβούλους, Περιφερειάρχη, Ευρωβουλευτές και Βουλευτές. Κυβέρνηση και Κόμματα εντός Βουλής.

Το 2019 είναι κοντά. Πολύ κοντά! Είναι έτος που, ο κάθε κατεργάρης (δήθεν υποψήφιος) θα πάει στον πάγκο του και κάθε αναντικατάστατος (πολιτικός φεουδάρχης) θα τεθεί υπό κρίση. Υπό την κρίση των φτωχών και των πλουσίων, των αμόρφωτων και των μορφωμένων, των εξαγοραζόμενων και των πληρωμένων, των ιδεολόγων και των κομφορμιστών. Όλων όσων κατάφεραν να ξεπεράσουν την ηλικία των 17 ετών και να αποκτήσουν ένα εκλογικό βιβλιάριο.

Εμείς… ο Λαός, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να αντιστρέψουμε την στρατηγική των παλαιοκομματικών που έχουν σαν δόγμα το «Εσείς να πολεμήσετε …εγώ να δοξαστώ» και να εκλέξουμε εκπροσώπους που αποδέχονται το δόγμα του λαού που τους λέει «Εσείς να πολεμήσετε …εγώ να δοξαστώ»!