Συνωστισμός προσωπικοτήτων στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Καμπόσου. Μαζί του, ο Δημ. Μαγκλάρας και η Τζένη Μπουλμέτη

148

Ως επιβεβαίωση των πρόσφατων δημοσκοπικών στοιχείων, που δείχνουν ότι έχει την καθολική αποδοχή των Δημοτών του δήμου Άργους Μυκηνών και ψηφίζεται από ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, θεωρείται η παρουσίαση δύο ακόμη νέων υποψηφίων της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» από τον  Δημήτρη Καμπόσο, χθες Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Δημήτρης Μαγκλάρας, μέλος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και η Πρωταθλήτρια του τριάθλου Τζένη Μπουλμέτη,  καταξιωμένοι και με μεγάλη δημοφιλία, στις δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά την παρουσίασή τους, τόνισαν πως «ο Καμπόσος είναι ο Δήμαρχος των έργων» (Μαγκλάρας) και «είμαι δίπλα στον καλύτερο» Μπουλμέτη.

Ο Δημήτρης Μαγκλάρας έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών Ελλάδας, με 20ετή εμπειρία στα επιμελητηριακά δρώμενα, τυπογράφος στο επάγγελμα, πρώην πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναργειακού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δαναού Άργους και  είναι από τα πρόσωπα που είχαν αποτελέσει το «μήλον της έριδος» για τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς».

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αναφερόμενος στον Δημήτρη Μαγκλάρα είπε: «Υποδέχομαι τον Δημήτρη Μαγκλάρα με μεγάλη χαρά στην παράταξη μας, ο οποίος είναι χρόνια στο Επιμελητήριο και με μεγάλη εμπλοκή στα τοπικά δρώμενα. Ένας άνθρωπος που ανέβηκε από κάτω προς τα πάνω τα σκαλιά της κοινωνίας και θα δώσει αυτό τον αγώνα μαζί μας για την πρόοδο του τόπου».

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μαγκλάρας, εξηγώντας την απόφασή του για υποψηφιότητα με τον Δημήτρη Καμπόσο «Βρίσκομαι στο πλάι του Δημήτρη Καμπόσου γιατί είναι ο Δήμαρχος των έργων! Αυτό με έκανε να σταθώ δίπλα στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών. Θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου αυτή την προσπάθεια γιατί θέλω  τα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο μας»

Μιλώντας για την Τζένη Μπουλμέτη ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών είπεε: «Η Τζένη Μπουλμέτη είναι μια σπουδαία γυναίκα που έχει σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία με πανελλήνιες νίκες στο τρίαθλο και προάγει τον ελληνικό αθλητισμό. Μια νέα γυναίκα που θα έχει ενεργό συμμετοχή στους αγώνες που θα δώσουμε μετά τις εκλογές του Μαΐου. Οι νέες δυνάμεις που έρχονται ενισχύουν την εμπειρία των παλαιότερων και πιστεύω ακράδαντα πως η τετραετία που έρχεται θα είναι η δημιουργικότερη που έγινε ποτέ για τον τόπο.

Η Τζένη Μπουλμέτη αναφέρθηκε στα κίνητρα συμμετοχής της στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου λέγοντας: «Είμαι νέα σε αυτό το εγχείρημα όμως είμαι δίπλα στον καλύτερο τον Δημήτρη Καμπόσο. Μοιράζομαι το όραμα του για εξέλιξη και νέα πράγματα οπότε με τιμά ιδιαίτερα αυτή η συνεργασία με την παράταξη του. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την παράταξη και τον τόπο».