Σιδέρης τέλος για τη Νέα Δημοκρατία: Δήλωσε πως επιλέγει τον Πέτρο Τατούλη

86

Η δημόσια δήλωση του Βασίλη Σιδέρη με την οποία ο εκλεγμένος με Νεοδημοκρατικές ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος ξεκαθαρίζει ότι παραμένει στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και στηρίζει την προσπάθειά του, οριοθετεί νέα εκλογικά δεδομένα στην Αργολίδας.

Το γεγονός ότι η δήλωση αυτή έγινε την παραμονή της μεγάλης κομματικής συγκέντρωσης και ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη, όπου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ζητήσει την απόλυτη κομματική στήριξη προς τον Παναγιώτη Νίκα έχει σαφή πολιτική σημασία. Μεταφράζεται, σύμφωνα με δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της Πειραιώς στην απομάκρυνση του Βασίλη Σιδέρη από το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΣΙΔΕΡΗ

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με στρατηγικό σχεδιασμό, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, έχοντας ως οδηγό το όραμα του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και συνοδοιπόρους όλους εμάς που ανήκουμε στην παράταξη της “Νέας Πελοποννήσου”, βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης πολυεπίπεδα, κάτι που πιστοποιείται από τις συνεργασίες που γίνονται σε διεθνές επίπεδο.

Προσωπικά συνεχίζω να στηρίζω την προσπάθεια του Πέτρου Τατούλη, υπηρετώντας πάντα το συμφέρον των Πελοποννησίων συμπολιτών μας.

Είναι πλέον σαφές πως στην Πελοπόννησο γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να πετύχουμε κάτι το διαφορετικό και να αποτελέσουμε παράδειγμα διακυβέρνησης για τις μελλοντικές γενιές μας.

Εμείς -οι πολίτες και εμείς- είμαστε εδώ, οι μόνοι συνεχιστές και εγγυητές της ολοκλήρωσης του έργου μας, αλλά και οι εμπνευστές της επόμενης μέρας στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο.

Προχωράμε μόνο μπροστά»!