Παραίτηση Γαλέου από θέσεις ευθύνης στο ΛΑΟΣ και από κάθε εκλογική υποψηφιότητα

138
Γιώργος Γαλέος (αριστερά) με Γιώργο Καρατζαφέρη (δεξιά).

Αν και η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Γαλέου, που εστάλη στον Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν αναφέρει σαφώς την παραίτησή του από το κόμμα, ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες τον φέρουν να απομακρύνεται πλήρως και οριστικά από το ΛΑΟΣ, όχι όμως και από την ενεργό πολιτική.

Ο ίδιος στην επιστολή του, που είναι γραμμένη με κόσμιο τρόπο, περιορίζεται να χρησιμοποιήσει ως αιτιολογία τους κλασσικούς λόγους υγείας και να δηλώσει σαφώς την παραίτησή του από τη γραμματεία Εθνικής Οικονομίας του κόμματος και την αποποίηση κάθε πιθανότητας υποψηφιότητάς του στις μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

«Παρασκευή 21/12/2018

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε εσάς και την οικογένεια σας εύχομαι Χρόνια Πολλά χαρούμενα και με υγεία.

Θα επιθυμούσα να βρίσκομαι στην Ελλάδα και να σας διαβιβάσω προσωπικώς τις ευχές μου, αλλά μία αδιαθεσία με έκανε να ακυρώσω το ταξίδι μου. Ευτυχώς οι γενικές εξετάσεις έδειξαν μόνο μία υπερκόπωση και οι θεράποντες γιατροί, μου συνέστησαν ένα διάλειμμα για ανάπαυση.

Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ακολουθήσω τις συμβουλές των γιατρών μου. Φυσικά αντιλαμβάνομαι, ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και αισθάνομαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ τόσο από τη γραμματεία της Εθνικής Οικονομίας του ΛΑΟΣ όσο και από μία πιθανή υποψηφιότητα στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε, να μου αναθέσετε την ανωτέρω γραμματεία και σας εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας.

Με μεγάλη εκτίμηση

Γεώργιος Γαλέος

Δρ. Οικονομολόγος

π. Βουλευτής Αργολίδος»