Ο Παναγιώτης Νίκας ανοίγει τον βηματισμό του στον αγώνα για την Περιφέρεια

69

Αφού πρώτα εξασφάλισε την συστράτευση της πλειοψηφίας των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο, η οποία επισφραγίσθηκε με την προσωπική παρουσία και παραίνεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην μεγάλη συγκέντρωση της Τρίπολης, τώρα ο Παναγιώτης Νίκας ξεδιπλώνει την στρατηγική του αγώνα του.

Είναι μια στρατηγική που όπως δείχνουν οι κινήσεις που κάνει, αποβλέπει, σε πρώτο στάδιο, στην προσωπική επικοινωνία με τους περισσότερους δυνατόν Πολίτες, ανά την Πελοπόννησο, και την γνωστοποίηση των βασικών διαφορών του από τον τρόπο που πολιτεύθηκε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης.

Συγχρόνως, με προσεκτικές και επιτυχείς επιλογές «χτίζει το ψηφοδέλτιό του» στις 5 Περιφερειακές Ενότητες. Βασικό χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» είναι η ανανέωση με πρόσωπα  που έχουν σαν κύρια χαρακτηριστικά την αναγνώριση της κοινωνίας και την δυνατότητα να υλοποιήσουν το αναπτυξιακό πρόγραμμα που προτείνει.

Είναι φανερό ότι, η σταδιακή αποδόμηση του Πέτρου Τατούλη, από Περιφερειακούς Συμβούλους και λαϊκές μάζες, θα ενταθεί μετά τις γιορτές οπότε και θα τελειώσει ο χρόνος προετοιμασίας της κύριας εκλογικής προσπάθειας που θα την χαρακτηρίζει ένα θετικό πρόσημο προβολής θέσεων, σχεδίων και προσώπων, αποφεύγοντας τις διχαστικές κορώνες στις οποίες μας είχε συνηθίσει ο απερχόμενος Πέτρος Τατούλης.