Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σας καλεί να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο! “Μια πόλη, ένα παραμύθι…”

84
Δημήτρης Κωστούρος

Τα Χριστούγεννα στο Δήμο Ναυπλιέων είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με χαρούμενες εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, τις Τοπικές Κοινότητες και τις γειτονιές.

Στο δήμο μας θέλοντας να προσδώσουμε, στην περίοδο αυτή, έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα, και η γιορτινή ατμόσφαιρα να πλημμυρίσει ολόκληρο το δήμο και να μυρίσουν Χριστούγεννα απ΄ άκρη σ άκρη, συνεργαστήκαμε με φορείς και συλλόγους της περιοχής μας και καταφέραμε να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων. Εκδηλώσεις που στο επίκεντρό τους έχουν τα παιδιά, στα οποία οφείλουμε να προσφέρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να απολαύσουν ξέγνοιαστες και όμορφες γιορτές.

Αξιοποιήσαμε όλες τις δομές του δήμου, αλλά και το πολύ αξιόλογο καλλιτεχνικό δυναμικό που διαθέτουμε, το οποίο συμμετέχει ενεργά στις περισσότερες εκδηλώσεις μας και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Όπως ευχαριστούμε θερμά και τους φορείς, τους επιχειρηματίες, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και όλους, όσοι συνεργάστηκαν και συνεισέφεραν στην οργάνωση των εκδηλώσεων. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές και να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε σ’ αυτές.

Δημήτρης Κωστούρος

Δήμαρχος Ναυπλιέων