Ονομάζουν τη μετακίνηση πληθυσμών από τρίτες χώρες ως νόμιμο δικαίωμα μετανάστευσης και παραχωρούν Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος στον τριτοκοσμικό ΟΗΕ

128

Ξεκινά σήμερα στο Μαρακές μια πολύ σημαντική σύνοδος εκπροσώπων των κρατών μελών του ΟΗΕ με θέμα την νομιμοποίηση της μετακίνησης πληθυσμών και την μεταφορά του δικαίου της μεταναστευτικής πολιτικής από τα κράτη, στην συνέλευση του ΟΗΕ. Ήδη, σημαντικά κράτη έχουν δηλώσει πως δεν αποδέχονται μια τέτοιου είδους συμφωνία που καταλύει στοιχεία εθνικής κυριαρχία, με την Ελλάδα να δείχνει πως συμφωνεί με τις καταστροφικές εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί.

Για το θέμα, που τα ελληνικά ΜΜΕ τηρούν σιγή, το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο –ΕΣΟ, τοποθετήθηκε και καλεί τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές να πληροφορηθούν και να αντιδράσουν στην επικείμενη συμφωνία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΟ

«Στα πλαίσια της αποστολής του, το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο, καλεί τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές να πληροφορηθούν την μεγάλη αθλιότητα που ετοιμάζεται εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος.

Στα μουλωχτά, κυβέρνηση και αντιπολίτευση προχωρούν στην συνυπογραφή της παράδοσης του εθνικού δικαιώματος καθορισμού Εθνικής Μεταναστευτικής πολιτικής, στα χέρια της Τριτοκοσμικής πλειοψηφίας του ΟΗΕ.

Το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου 2018, στην σύνοδο του Μαρακές, η Ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία με την οποία θα αποδέχεται ως νόμιμη κάθε μετακίνηση πληθυσμών από ξένες χώρες και την είσοδό τους εντός της ελληνικής επικράτειας. Θα υπογράψει ακόμη την υποχρέωσή μας να παρέχουμε στους μετακινούμενους πληθυσμούς, τρόφιμα περίθαλψη, εργασία και ίσα δικαιώματα με τους Έλληνες. Αυτές τις μετακινήσεις πληθυσμών τις ονομάζουν μετανάστευση και θα τις θεωρούν νόμιμες, ενώ όσοι θα εκφράζουν την αντίθεσή τους θα θεωρούνται ότι παρανομούν.

Το Εθνικό Συντονιστικό ‘Οργανο σας καλεί να πληροφορήσετε, με κάθε τρόπο τους Έλληνες για το έγκλημα που ετοιμάζεται εις βάρος του Ελληνισμού και της Ευρώπης με τον παραπλανητικό τίτλο «Παγκόσμια συμφωνία για την ασφαλή, συντεταγμένη και νόμιμη μετανάστευση». Να δώσετε άμεση δημοσιότητα στην αποκάλυψη της συνωμοσίας και να συμβάλλετε στην οργάνωση της αντίδρασής μας.

Χώρες όπως η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία και η Ελβετία, δεν υπογράφουν. Εμάς μας πηγαίνουν σαν πρόβατα για σφαγή.

Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα προτείνουμε τρόπους άσκησης πολιτικής πίεσης με σκοπό να αποτρέψουμε την άνευ όρων παράδοση των Ελλήνων και της Ελλάδος στα σχέδια των οργάνων της παγκοσμιοποίησης».