Οι 3 λόγοι για τους οποίους ο Τάσος Χειβιδόπουλος δεν βρίσκει έμπειρους υποψήφιους για το ψηφοδέλτιό του

184
Τάσος Χειβιδόπουλος
  1. Είναι “μοναδικός”

Στη δεύτερη θητεία του, ο Τάσος ξεπέρασε κάθε προσδοκία αναποτελεσματικότητας. Γίναμε η μόνη αντιπεριφέρεια που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει (μέχρι και τώρα) τους διαγωνισμούς για την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους.

  1. Του “φταίνε οι άλλοι”

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, η αντιπεριφέρεια Αργολίδας δεν πήρε, μέχρι σήμερα,  από το υπουργείο Εσωτερικών και Υποδομών ούτε ένα ευρώ για επισκευές υποδομών από τις πλημμύρες. Και όπως θυμόμαστε, πριν από τις καταστροφικές πλημμύρες, δεν καθάρισε τα ρέματα γιατί είχε την αρμοδιότητα μόνο δύο μήνες.

  1. «Βραβεύτηκε ως “νικητής των εντόμων”

Για να μη σχηματίσετε λάθος γνώμη, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας δεν αποτυγχάνει μόνο στα επίγεια έργα. Ούτε στα ιπτάμενα προβλήματα τα καταφέρνει. Θυμόσαστε τα κουνούπια που μας κόστισαν ένα μισθό σε αντικουνουπικά, κρέμες και σπρέυ, χώρια τα ξυσίματα και τα κλειστά παράθυρα καλοκαιριάτικα; Ε, λοιπόν, τα κουνούπια έφυγαν και ήρθε… ο Δάκος. Μόνο που αυτός δεν τσίμπαγε ανθρώπους, τσιμπούσε τις ελιές. Η αντιπεριφέρεια τον αντιμετώπισε με την ίδια ταχύτητα όπως και τα κουνούπια, εφαρμόζοντας το σχέδιο με κωδικό «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Πάει το λάδι της Αργολίδας. Το στείλαμε όλο για σαπούνι.