Με Spider-Man και Μαίρη Πόπινς η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς

109

Το Σινέ Ναύπλιο, αποχαιρετά το 2018 με δύο ταινίες που αξίζει να δείτε συνοδεύοντας τα παιδιά σας.

  1. Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν (στα Ελληνικά)

Από σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 12:45 το μεσημέρι

(ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12 ΚΛΕΙΣΤΑ)

Είναι μία απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωτόγνωρη αισθητική που διευρύνει τον κόσμο του animation και το σύμπαν των υπερηρώων μέσα από τη καλοχτισμένη ιστορία της και την αναφορά στη – δουλεμένη στο χέρι – Χρυσή Εποχή των κόμικς.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο μισός Αφροαμερικανός μισός Πορτορικανός έφηβος Miles Morales ζει στο Μπρούκλιν και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν. Η ζωή του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη και αποκτά υπερδυνάμεις. Εντωμεταξύ, ο δαιμόνιος Kingpin έχει κατασκευάσει έναν πυρηνικό επιταχυντή που ανοίγει την πύλη σε άλλα παράλληλα σύμπαντα, έλκοντας διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man στον κόσμο του Miles. Ο νεαρός θα μάθει να αποδέχεται τις προκλήσεις και τις ευθύνες ενός υπερήρωα, ενώ θα καταλάβει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει τη μάσκα του ήρωα και να αναλάβει δράση για καλό σκοπό.

  1. Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει

Από σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου

Μεταγλωτισμένο: ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 3.30 το μεσημέρι

Με υπότιτλους: ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 3.30 το απόγευμα

(ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12 ΚΛΕΙΣΤΑ)

 

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.