Με σταυρωμένα χέρια! Ο Τάσος Χειβιδόπουλος έβγαλε την προεκλογική του φωτογραφία και φανέρωσε την φιλοσοφία που τον διέπει

338

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος προανήγγειλε σήμερα πως, μετά από τρεις αναβολές,  …την επόμενη εβδομάδα …θα αναγγείλει ότι …θα οργανώσει εκδήλωση αναγγελίας …της συμμετοχής του στις εκλογές για τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Στόχος του είναι, όπως είπε, η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας ήταν χαλαρός και φάνηκε απτόητος. Ούτε το φιάσκο της μεταφοράς των μαθητών, ούτε οι καταστροφές από τις πλημμύρες λόγω των ακαθάριστων ρεμάτων, ούτε τα κουνούπια που μας είχαν κατατσιμπήσει, τον προβλημάτιζαν. Ούτε καν η προβληματική εκτέλεση της δακοκτονίας, που είχε ως αποτέλεσμα την περικοπή του εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών της Αργολίδας κατά 500.000.000 ευρώ (δήλωση Μανιάτη). Όλα αυτά, αν και ήταν στο πεδίο των αρμοδιοτήτων του και δεν τα αντιμετώπισε. Και για όλα αυτά συνεχίζει να δηλώνει πως δεν έχει καμία ευθύνη.

Ωστόσο, μια και δεν είχε φυσική παρουσία στις πλημμυρισμένες κατοικίες και γεωργικές εκτάσεις, ούτε βέβαια στην συλλογή της ελιάς, ώστε να φωτογραφηθεί στους τόπους των προβλημάτων όπου δοκιμάζονταν οι συμπολίτες μας, πήγε μέχρι το ατελιέ του προσωπικού του φωτογράφου και έβγαλε την επίσημη προεκλογική του φωτογραφία.

Για να μην έχουμε καμία αμφιβολία περί του τι μας υπόσχεται, διάλεξε μια στάση που τον χαρακτήρισε σε όλη τη διάρκεια της εικοσαετίας που οι ισχυροί του ΠΑΣΟΚ τον έστελναν να ασκήσει διοίκηση… Σταύρωσε τα χέρια! Όπως ακριβώς έκανε κάθε φορά που η Αργολίδα χρειαζόταν άμεσες αποφάσεις, ενέργειες και δράσεις.