ΔΑΓΡΕΣ: «Μετάνοια με λόγια δεν γίνεται. Να παραιτηθείς κ. Αποστόλου από αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ και από Δημοτικός Σύμβουλος»

192

Η δημόσια παραδοχή ενοχής, από τον Πάνο Αποστόλου, στο σκάνδαλο της ΔΕΥΑΕΡ για το οποίο παρενέβη ήδη η Εισαγγελεύς Ναυπλίου, θεωρήθηκε από τον άνθρωπο που αποκάλυψε τις παρανομίες ως μη επαρκής. Με ανακοίνωση της “Ένωσης Πολιτών κατά της Διαφθοράς” ζητείται η άμεση παραίτηση του Πάνου Αποστόλου από την θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΕΡ και αυτήν του Δημοτικού Συμβούλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παύλος Δαγρές, που υπογράφει την ανακοίνωση ως εκπρόσωπος της Ένωσης Πολιτών αναφέρεται στην πιθανότητα οι παρανομίες του Πάνου Αποστόλου να είχαν γίνει καθ’ υπόδειξη κάποιων άλλων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΓΡΕ

«Αγαπητέ Παναγιώτη

«Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες»

Και συ Παναγιώτη έγινες θύμα της λεβεντιάς σου της φιλοτιμίας σου της εργατικότητάς σου και της αφέλειάς … σου.

Αφού, με επιπολαιότητα και για χάρη συμφερόντων, κυρίως άλλων… υπηρέτησες την στρεβλή λειτουργία της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας. Διότι προφανώς αυτό εξυπηρετούσε κάποιους…

Τώρα, εάν αυτό έγινε ενσυνείδητα ή εν αγνοία σου ας το κρίνουν οι δικαστικοί λειτουργοί.

Έπρεπε να γνωρίζεις Παναγιώτη πως, η κακοδιοίκηση δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στον απλό πολίτη αλλά και σε όσους με αλαζονεία την υπηρετούν.

Πράγματι δημιουργήσατε πολλά προβλήματα σε δημότες. Επιβάλατε παράνομα, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών αναδρομικό, χαράτσι 80%  στους δημότες του πρώην Δήμου Ερμιόνης.

Διακόπτατε, αδιακρίτως, την παροχή νερού σε όσους πολίτες ηρνούντο να πληρώσουν το παράνομο αυτό χαράτσι. Δεν σκεφθήκατε τί συνέπειες μπορεί να προκύψουν. Μπλέξατε…

Ακόμα διακόπτατε την παροχή νερού σε βαριά ασθενείς. Σε καρκινοπαθή όπως είχε καταγγείλει δημόσια ο πρώην Δήμαρχος Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, μέχρι τότε υποστηρικτής του νυν Δημάρχου.

Ακόμα δύο χρόνια έχετε αφήσει χωρίς νερό καρδιοπαθή, αξιοπρεπή κύριο, πατέρα δύο αξιωματικών που υπηρετούν στα σύνορα απέναντι από την Τουρκία, που μας απειλεί.  Και ο οποίος πατέρας αρνείται να πληρώσει το παράνομο αναδρομικό χαράτσι όπως το έχει χαρακτηρίσει μέσα στη Βουλή το Υπουργείο Εσωτερικών, απαντώντας για το θέμα αυτό σε επερώτηση του βουλευτή κ. Μανιάτη.

Προφανώς, ο πατέρας αυτός με την πράξη του αυτή να θέλει να παραδειγματίσει τους δύο γιούς του αξιωματικούς ότι όλοι μας θα πρέπει να σεβόμαστε!!! να πειθαρχούμε!!! Και να υπηρετούμε!!! το Δημοκρατικό μας κοινοβουλευτικό πολίτευμα.

Πληρώνατε ιδιωτική εταιρεία με 24.000 € το χρόνο για να κόβουν το νερό στους δημότες. Σε σύνολο 2.620 παροχών ύδρευσης στις Κοινότητες της Δ.Ε.  Ερμιόνης διακόψατε σε δύο χρόνια την παροχή νερού σε 1.412!!! καταναλωτές.

Για την επανασύνδεση ο κάθε δημότης  πλήρωσε 35 € !!!

Δεν θα απαριθμήσω άλλες αστοχίες σας. Για κάποιες από αυτές ασχολήθηκα στο παρελθόν και έχει επέμβει ο Εισαγγελέας.

Τέλος αγαπητέ Παναγιώτη ειλικρινά λυπούμαι για την κατάσταση αυτή.

Εκτιμώ το ότι αναγνωρίζεις την ενοχή σου πλην όμως δεν αρκεί. Χρειάζεται άμεσα και η παραίτησή σου από αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ και από Δημοτικός Σύμβουλος, πριν σε παύσει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπως υποχρεούται να πράξει σύμφωνα με το Ν.3463 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων  και Κοινοτήτων» άρθρα 142, 143.

Με αυτόν τον τρόπο  έμπρακτα θ’ αποδείξεις την μεταμέλειά σου, και θα αποφύγεις τον διασυρμό.

                                   ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

                         ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

       ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

                                 ΤΗΛ. 6943570958»