Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και ο Θεόφιλος Σπυράκος

163
Θεόφιλος Σπυράκος. Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας

Με ανοικτή επιστολή που κοινοποίησε προς τον τοπικό Τύπο, ο κ. Θεόφιλος Σπυράκος ανακοίνωσε την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής τιθέμενος επικεφαλής του υπερκομματικού ψηφοδελτίου «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για την ΠΡΕΒΕΖΑ»

Όπως αναφέρει “Με βαθιά αίσθηση ευθύνης και γνωρίζοντας τη διαμορφωμένη ως τώρα κατάσταση στην τοπική κοινωνία ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να ΑΠΟΔΕΧΤΩ την τιμητική για μένα πρόταση της πρωτοβουλίας «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για την ΠΡΕΒΕΖΑ» να ηγηθώ υπερκομματικού ψηφοδελτίου διεκδικώντας την ψήφο σας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Από πολύ καιρό και από πολύ κοντά παρακολουθώ τα δημοτικά μας δρώμενα, διαπιστώνοντας όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των Πρεβεζάνων την ΑΠΑΞΙΩΣΗ και περιθωριοποίηση του δήμου μας, ιδιαιτέρως σε σχέση με τις άλλες πρωτεύουσες των τριών νομών της Περιφέρειας Ηπείρου”.

Ειδικότερα, καταγράφει ως στόχους της παράταξης:

“…Να επαναφέρουμε το Δήμο στα χέρια των δημοτών και να ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ τις πόρτες σε όλους.

…Να λειτουργήσουμε συνολικά, αξιοκρατικά, και με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ σας χωρίς αποκλεισμούς διαιρέσεις και κομματικές προτεραιότητες.

…Να αξιοποιήσουμε το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται στο Δήμο και τις δομές του”.

Όπως δηλώνει, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Θεόφιλος Σπυράκος, “Αμέσως μετά τις Άγιες Εορτές των Χριστουγέννων θα παρουσιάσουμε ένα πλουραλιστικό συνδυασμό, μαζί με το ΟΡΑΜΑ τις ΘΕΣΕΙΣ και το πρόγραμμά μας”.