Το “Παιδαγωγικό Ινστιτούτο” διδάσκει στα παιδιά μας ότι …η ανθρώπινη ύπαρξη είναι αντικείμενο για στύψιμο….

48
Η "κυμαδομηχανή της παγκοσμιοποίησης" που έλεγε ο αείμνηστος Χριστόδουλος, μεταφέρεται και στην εκπαίδευση

Θέλετε να διδάξετε στα παιδάκια της Ε΄ Δημοτικού και στο μάθημα της Φυσικής τις βασικές έννοιες του τι είναι διάλυμα, τι είναι μείγμα κλπ.

Τι παραδείγματα θα παρουσιάζατε στα 10χρονα παιδάκια για να καταλάβουν αυτές τις απλές βασικές έννοιες;  Ίσως την ανάμειξη χυμού πορτοκαλιού με χυμό μήλου, μείξη για την οποία τα παιδάκια έχουν οπτικές παραστάσεις από το σπίτι τους.

Και όμως, τα “Σύγχρονα Βιβλία” που έχουν την φανατική υποστήριξη όλου αυτού του πολιτικού συρφετού βρήκαν κάτι ποιο όμορφο ως παράδειγμα για να καταλάβουν τα παιδάκια τι είναι μείγμα……

“Βάζουμε μέσα σε ένα τεράστιο αποχυμωτή ανθρώπους και τους στοιβάζουμε μέχρι να τους συνθλίψουμε και να βγάλουμε το ζουμί τους. Αυτό είναι …μείγμα». (Προφανώς επειδή θα αποτελείται από διαφορετικά υλικά, οστά, μύες, αίμα κλπ).

Σας έπεσαν τα μαλλιά; Δεν το πιστεύετε; Δείτε την φωτογραφία του σχολικού βιβλίου !!!

Για το θέμα έγινε σάλος όταν ανακαλύφτηκε τι έδειχνε η εικόνα. Φυσικά το κουκούλωσαν στα γρήγορα, Τα κανάλια μούγκα. Το “Παιδαγωγικό Ινστιτούτο” που είχε την πρωτογενή μεγενθυμένη και άρα ευκρινέστατη φωτογραφία δεν είχε καταλάβει τίποτε!!! Φουρνιές από Ελληνόπουλα είδαν στα σχολικά βιβλία αυτή την φωτογραφία και εξοικειώθηκαν με την “αξία” ότι η ανθρώπινη ύπαρξη είναι αντικείμενο για στύψιμο….

ΠΗΓΗ: Facebook Tassos Hadjicrystallis