Ο Αλέκος Τσιλογιάννης ένωσε τους αυτοδιοικητικούς της Επιδαύρου και διεκδικεί την Δημοτική Αρχή με αξιώσεις

70
Αλέξανδρος Τσιλογιάννης.

Η επίσημη ανακοίνωση ήταν αναμενόμενη. Όπως ο ίδιος μας είχε δηλώσει πριν από ένα μήνα θα δημοσιοποιούσε την επάνοδό του στα κοινά και την διεκδίκηση του Δήμου Επιδαύρου, αμέσως μόλις διασφάλιζε την συγκρότηση μιας έμπειρης και ισχυρής ομάδας υποψηφίων πλαισιωμένης με νέους και αξιόλογους Δημότες. Προφανώς το πέτυχε και έτσι, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα την κατωτέρω εξαγγελία:

ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

«Μετά από επίμονη και λεπτομερή σε θέματα και ανθρώπους διερεύνηση της ισχύουσας πραγματικότητας στο Δήμο μας, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θεωρώντας πως ερμηνεύουμε την θέληση και τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.
Τα νέα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ) είναι γνωστό ότι απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και βαθιά γνώση των θεμάτων της.
Με δεδομένη την πείρα πολλών στελεχών μας και πλουσιότεροι με την ενσωμάτωση των οραματισμών και της δύναμης νέων στελεχών πιστεύουμε ότι μπορούμε να υπηρετήσουμε με σύγχρονο πνεύμα τον τόπο μας.
Κάτω απ αυτό το τοπίο ανακοινώνουμε επίσημα την συμμετοχή της ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 με την επωνυμία «ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»
Καλώντας τις νέες και τους νέους αλλά και κάθε σοβαρά σκεπτόμενο συνδημότη μας να πλαισιώσουν την κίνηση μας και να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τα πληρεστέρα ψηφοδέλτια που θα ανταποκριθούν στην πολύπλοκη εποχή μας.
Κάθε παρελθόν ανήκει στην ιστορία, εμάς μας ενδιαφέρει το μέλλον.
ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου
ΑΛΕΞ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ»