Οι πλανητικές εκπλήξεις των επομένων μηνών

73
Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

γράφει η Θέκλα Μεταξά –ερευνήτρια αστρολογίας

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει πως τον τελευταίο καιρό, οι εξελίξεις επιταχύνονται, τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, και όλα δείχνουν πως κάποιοι βιάζονται πολύ να προλάβουν να ολοκληρώσουν κάτι που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας.

Δεν υπάρχει πλέον τίποτα κρυπτόν υπό τον ήλιον, ούτε υπό των βλεμμάτων των Ελλήνων. Ότι πιο άνομο, ανόσιο, ξεδιάντροπο, επιλήψιμο, γίνεται κάτω από το φως πολλών προβολέων, και γιατί όχι, αφού τίποτα πια δεν μπορεί να σταματήσει τις εξελίξεις. Ποιος φταίει γι’ αυτό; Μα εμείς φυσικά, οι αδιάφοροι θεατές.

Τους επόμενους μήνες η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται. Θέλοντας να καταλάβω τι μηνύματα μας φέρνουν τα ουράνια σώματα από ψηλά, έκανα μια μικρή έρευνα. Τα περίεργα πλανητικά φαινόμενα ξεκινούν από τις 7 Νοεμβρίου, όπου ο ανάδρομος Ουρανός βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Ταύρου, και σύντομα μπαίνει στο προηγούμενο ζώδιο, τον Κριό. Κάθε φορά που ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό, αναδεικνύεται κάποιος αδίστακτος και σκληρός ηγέτης, και κάθε φορά που βρίσκεται στον Ταύρο, ο ηγέτης αυτός υλοποιεί τα άνομα σχέδιά του. Με τον Κριό ανέβηκε ο Χίτλερ στην εξουσία, με τον Ταύρο έγινε ο Β΄ Παγκ. Πόλεμος.

Στις 8 Νοεμβρίου 2018, επί τέλους ο Δίας μπαίνει στον Τοξότη, ζώδιο της κυριαρχίας του, και προχωράει ακάθεκτος για να ανακτήσει τη δύναμή του. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να αισιοδοξούμε πως όλο και κάτι ή κάποιος θα έρθει να μας βοηθήσει, θα υπάρχει μια ελπίδα για το καλύτερο. Τη στιγμή που θα μπαίνει στον Τοξότη, θα βρίσκεται στον 9ο οίκο, της Εκκλησίας, και θα δέχεται τετράγωνη όψη από τον Άρη. Ταραχές στον Κλήρο, διαφωνίες, διχογνωμίες.

Στις 6 Ιανουαρίου 2019 ο Ουρανός που θα βρίσκεται ακόμα στον Κριό, αρχίζει να γίνεται ορθόδρομος, με σκοπό να ξαναβρεί την παλιά του αγάπη, τον Ταύρο. Ταυτόχρονα γίνεται μια μερική ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερο, στον 10ο οίκο της εξουσίας, με 6 πλανήτες πάνω στον Αιγόκερο, μέσα στο 10ο οίκο, και τον Άρη επάνω ακριβώς στον ωροσκόπο. Δεν θα έλεγα ότι θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα για τους κυβερνώντες, αλλά ούτε και για το λαό.

21 Ιανουαρίου 2019, θα έχουμε μια ολική έκλειψη Σελήνης, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, και τον Πλούτωνα πάνω στον Ωροσκόπο. Όχι, δεν είναι καλό για το λαό μας.

6 Μαρτίου 2019, ο Ουρανός ξαναμπαίνει στον Ταύρο, και τα δόλια σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Σημαντικό γεγονός είναι η τοποθέτηση όλων των πλανητών στο ανατολικό ημισφαίριο του ωροσκοπίου εκείνης της στιγμής, πράγμα που δείχνει πως ότι είναι να γίνει, επισπεύδεται, και όλα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.

Μια ακτίνα ελπίδας μας δίνει ο Δίας, που θα βρίσκεται στον οίκο της εξουσίας.

Ο Δίας ποτέ δεν κάνει κακό. Πάντα διορθώνει ότι χαλάει ο Κρόνος. Ας μην ξεχνάμε, πως ο Δίας πήρε την εξουσία από τον πατέρα του Κρόνο, γιατί ήθελε να επιβάλει μια πιο δίκαιη διακυβέρνηση στον κόσμο. Ο Κρόνος φοβούμενος πως θα έχανε την εξουσία από κάποιο από τα παιδιά του, φρόντιζε να τα καταβροχθίζει μόλις γεννιόντουσαν. Η ευφυΐα όμως της Ρέας, έδωσε την ευκαιρία στο νεογέννητο Δία να ζήσει, να αναπτυχθεί, να δυναμώσει και να κυβερνήσει.

Κάπως έτσι υποθέτω πως θα γίνει και με τη χώρα μας.