Η Τρίπολη στο κέντρο του πολιτικού και Αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος. Ο Παναγιώτης Νίκας μιλά στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας

126
Ο Παν. Νίκας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας, ενώ προσέρχεται στην επιτυχημένη συνάντηση με τα μέλη της ΝΟ.Σ. Αργολίδας

Αύριο Τετάρτη, την ίδια στιγμή που η Φώφη Γεννηματά θα μιλάει στο Πνευματικό Κέντρο με θέμα την Αυτοδιοίκηση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα μιλά στο Εργατικό Κέντρο, προς τα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αναπτύσσοντας τις βασικές του σκέψεις για την Πελοπόννησο και την Αρκαδία.

Να θυμίσουμε πως ο Παναγιώτης Νίκας θα εκπονήσει το πρόγραμμά του αφού πρώτα ολοκληρώσει την επικοινωνία με τους αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς παράγοντες των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, καθώς και φορείς της Οικονομίας και του Πολιτισμού.

Η ομιλία του Παναγιώτη Νίκα θα γίνει αύριο Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 19:00, κατά την διάρκεια της  Νομαρχιακής Συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αρκαδίας, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 39, στην Τρίπολη.

Η Νέα Δημοκρατία που ως γνωστόν με δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει επιλέξει να υποστηρίξει τον έμπειρο αυτοδιοικητικό και επιτυχημένο Δήμαρχο Καλαμάτας θα εκδηλώσει εμπράκτως την στήριξή της με την παρουσία και παρέμβαση του Γραμματέα Οργανωτικού Στυλιανού Κονταδάκη και του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης, Τάσου Γαϊτάνη.