Η παγκόσμια αγορά των επαγγελματιών Τουρισμού και οι επισκέπτες από την Βόρεια Ελλάδα ήταν ο στόχος της συμμετοχής του Δήμου Ναυπλιέων σε Εκθέσεις Τουρισμού

14

«Η αύξηση της τουριστικής κίνησης στον Δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού, ώστε το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας να γίνει γνωστό στο παγκόσμιο τουριστικό κοινό», δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφερόμενος στην επιτυχή συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση “WORLD TRAVEL MARKET LONDON”.

Τα μηνύματα από την επισκεψιμότητα του περιπτέρου του Δήμου Ναυπλιέων ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά. Η ομάδα εκπροσώπησης του Δήμου, που είχε συγκροτηθεί από γνώστες του αντικειμένου, πραγματοποίησε πλήθος επαφών με tour operators και τουριστικά γραφεία από όλο τον κόσμο, με στόχο να επιτύχουν την ένταξη του Ναυπλίου και των Δημοτικών του Διαμερισμάτων στις προτάσεις τους.

Και στην Έκθεση Philoxenia – Hotelia

Με δικό του περίπτερο, συμμετέχει ο Δήμος Ναυπλιέων, στην Philoxenia – Hotelia, την πιο μεγάλη Έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα (9-11 Νοεμβρίου).

Δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε όσους επαγγελματίες του Τουρισμού θέλησαν, να φιλοξενηθούν για να επιδείξουν το τουριστικό τους προϊόν και να προβάλλουν τις ομορφιές και ιδιαιτερότητες τουριστικών προορισμών του Δήμου.