Ελάτε να κάνουμε τα καπάκια από τα μπουκάλια, αμαξίδια γι ανάπηρους συμπολίτες

99

Η πρωτοβουλία των Γιώργου Λυσίκατου και Παναγιώτη Τούμπα για συλλογή πλαστικών πωμάτων και μετατροπή τους σε αναπηρικά αμαξίδια, έλυσε το πρόβλημα σε περισσότερους από 10 ανάπηρους συμπολίτες.

Η ΚΕΔΑΜ, με πρωτοπορία τους συντελεστές του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Άργους Μυκηνών, ξεκινά και αυτή την συλλογή πωμάτων. Με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους Αργείους να τα συγκεντρώνουν και να της τα παραδίδουν προκειμένου να φροντίσει να πουληθούν και να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια για συμπολίτες που τα χρειάζονται αλλά αδυνατούν να τα προμηθευτούν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΑΜ   

«Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Άργους Μυκηνών που υλοποιείται από την ΚΕΔΑΜ συγκεντρώνει στο χώρο του (Αρχαίας Βουλής 40, απέναντι από την Αρχαία Αγορά) πλαστικά καπάκια.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών να συμμετέχουν και να στηρίξουν αυτή τη δράση, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανακύκλωσης.

Ο σκοπός αυτής της δράσης έχει κοινωνικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα καθώς γινόμαστε αρωγοί στην προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων σε άτομα με κινητικά προβλήματα που τα χρειάζονται και αναδεικνύουμε στην πράξη τη σημασία της ανακύκλωσης, με σκοπό να προστατέψουμε το περιβάλλον μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • Βοήθεια στο Σπίτι, Αρχαίας Βουλής 40, (τ.) 2751067549
  • ΚΕΔΑΜ, Βασ. Σοφίας 2, (τ.) 2751062143»