Εκεί απ’ όπου άρχισαν όλα: «Οι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ και τα “ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ” τους»

141

Γράφει ο Τάσσος Χατζηκρυστάλλης

Πριν από χρόνια την εποχή του εμφυλίου πολέμου στην τέως ενωμένη Γιουγκοσλαβία παρακολουθούσα μία εκπομπή για γεωπολιτικά θέματα στην τηλεόραση, όπου ο δημοσιογράφος πέραν των αξιόλογων καλεσμένων του είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σταύρου καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Στην επικοινωνία αυτή ο κ. Σταύρου αποκάλυψε τα εξής:
«Στα πλαίσια του ψυχρού πολέμου μέχρι το 1990, η επίκληση από τις ΗΠΑ του κινδύνου της εκ των έσω κομμουνιστικής άλωσης δυτικών χωρών, υπήρξε το βασικό επιχείρημά τους, που τους προσέδιδε γεωπολιτική “νομιμοφάνεια” για καθημερινές επεμβάσεις και έλεγχο στα εσωτερικά των χωρών αυτών.

Φυσικά ακριβώς το ίδιο, αλλά εντονότερα και λιγότερο εκλεπτυσμένα γίνονταν και από την Σοβιετική Ένωση στο κομμουνιστικό μπλοκ για την μη άλωση από τον καπιταλισμό, με εισβολές Σοβιετικών αρμάτων μάχης στις χώρες αυτές (Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία κλπ).

Αυτό το «φύλο συκής» του εκατέρωθεν «ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ» χάθηκε με την κατάρρευση του κομμουνιστικού μπλοκ το 1990. Η χρήσιμη για τους Αμερικανούς Σοβιετική Ένωση δεν υπήρχε πια. Το πολιτικό “εργαλείο” για τις αναμείξεις τους στα εσωτερικά χωρών είχε χαθεί δια παντός.

Τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω δεξαμενών σκέψης (think tanks), που ελέγχει, χρηματοδότησε με τεράστια ποσά Αμερικανικά πανεπιστήμια και ιδιαίτερα τμήματα Διεθνών Σχέσεων, Πολιτικής Επιστήμης και Νομικής, προκειμένου να ερευνήσουν:
«Ποιο θα έπρεπε να είναι «ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ», που θα έπρεπε να αντικαταστήσει τον κομμουνιστικό κίνδυνο στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, και το οποίο θα συνέχιζε να τις προσδίδει “νομιμοφάνεια” για έλεγχο και επεμβάσεις στο εσωτερικό “ανυπάκουων” ξένων χωρών»

Εκπονήθηκαν τότε εκατοντάδες διδακτορικά με αυτό ή παραπλήσια θέματα. Το συμπέρασμα ήταν ότι το νέο διπλωματικό εργαλείο θα πρέπει να είναι οι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ και τα «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» τους.»

Γι αυτούς τους λόγους άρχισαν όλα, που ζούμε και υφιστάμεθα σήμερα όλοι οι λαοί της Ευρώπης. Από τότε ξαφνικά όλο το παγκόσμιο σύστημα με τα παραμάγαζά του (ΕΕ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, πολυεθνικές, Τράπεζες κλπ «φιλάνθρωπα» ιδρύματα), έχουν πλαντάξει στο κλάμα από τον “πόνο” τους για τις «μειονότητες», για το “ατομικό” δικαίωμα

– του Πίπη να κουνάει τον πισινό του μπροστά σε Εθνικά μνημεία, και ναούς, τα ιερά και όσια της πλειοψηφίας.

– του “κακόμοιρου” Μαχμούτ με το iPhone, να πηγαίνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ όπου, όποτε και με όποιον τρόπο θέλει, με όποιους σκοπούς θέλει, να δηλώνει ότι θέλει για το ποιος είναι, κλέβοντας, βιάζοντας και αν χρειαστεί σφάζοντας, περιφρονώντας την αξιοπρέπεια λαών και την αίσθηση εδαφικής κυριαρχίας τους, αυτήν την αρχέγονη αίσθηση του ανθρώπου για το σπίτι του.

 

Αμέσως τότε (1990) η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ως πιστή ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ “ΑΘΩΑ” ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ στο ρεστωράν του συστήματος, ανέλαβε και πάλι να σερβίρει στους λαούς ως «ανθρωπισμό» τις εγκληματικές επιδιώξεις των «μαγείρων» διεθνών τραπεζιτών, όπως παλιότερα σερβίριζαν ως «ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ» το σχέδιο των ιδίων για διάλυση των Εθνικών οικονομιών επ’ ωφελεία των πολυεθνικών τους.

Αρκεί να προσέξει κανείς το απόλυτο ταυτόχρονο του πράγματος. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΤΕ, που αποφάσισε τα παραπάνω το σύστημα, όπως επιβεβαιώνει ο καθηγητής κ. Σταύρου, την ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΟΧΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, που μέχρι τότε θεωρούσε θέρετρα τα σοβιετικά γκουλάγκ εξόντωσης αντι-φρονούντων, ανακάλυψε ξαφνικά τα «ανθρώπινα δικαιώματα», το «αχ, οι καημένοι πρόσφυγες», και άρχισε να «σπαράζει στο κλάμα». Άλλωστε λόγω πτώσης του κομμουνισμού είχαν κοπεί τα φράγκα από Μόσχα, και έπρεπε ως ΠΟΡΝΗ να βρει άλλους ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ. Από τότε πλέον σερβίρει ανελλιπώς στους αφελείς πελάτες του ρεστωράν «ανθρωπισμό», μαγειρεμένο από τους διεθνείς μεγαλοτραπεζίτες.

Είναι προφανές ότι όταν αυτό το «εργαλείο» επιλέγεται ως βασικός πυλώνας γύρω από τον οποίο θα περιστρέφεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και γενικά της δύσης επί δεκαετίες, τότε η λέξη «ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» οφείλει να πάρει μία πολύ «ελαστική» έννοια, πχ
– Μπορεί να είναι μειονότητα αριθμητικά τρεις και ο κούκος,

– Μπορεί να μην υπάρχει καθόλου και να την δημιουργήσουν μέσω χρήματος, προπαγάνδας και αλλαγής της ιστορίας,

– Μπορεί να την στήσουν ως μειονότητα χαρτοπετσέτα, δηλ. μιας χρήσεως, και ειδικού σκοπού (τους φέρνουμε, τους μοιράζουμε αμέσως υπηκοότητα και ευρωπαικά διαβατήρια που θέλουν, μας δίνουν τις ψήφους τους που θέλουμε, και φεύγουν. Για περισότερες πληροφορίες ρωτήστε τους “δημοκράτες” & “σοσιαλΗστές” Σιμήτη και Λαλιώτη)

Αν επιδιώκουν άγρια σενάρια, και δεν βρίσκουν ανάλογο κοινωνικό υπόστρωμα, να …εισάγουν την μειονότητα από το εξωτερικό (ισλαμικός εποικισμός)!!!.

Άλλωστε η κοινή γνώμη και ιδιαίτερα η διεθνής, που δεν έχει γνώση των τοπικών συνθηκών, δέχεται ως υπάρχον, ότι πουν τα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος. Μετά οι τοπικοί ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ θα χρησιμοποιήσουν την άποψη της παρα-πληροφορημένης διεθνούς κοινής γνώμης για να την επιβάλουν ως πρότυπο και σωφροσύνη στους «ανυπότακτους αυτόχθονες», που εξοντώνονται. («Μα τους έχουν αναγνωρίσει τόσες χώρες!!!», «Μα έτσι γίνεται στις Ευρώπες» κλπ σιελώδη επιχειρήματα).

Επίσης ο όρος «μειονότητα» για να είναι «ΠΟΛΥ-ΕΡΓΑΛΕΙΟ» οφείλει, εκτός από «ελαστικότητα» μεγέθους, να έχει και ευρύτατη έννοια και να περιλαμβάνει:

Α) ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από αυτά που είναι, που πιστεύει, που θέλει η εκάστοτε ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (Εθνική, θρησκευτική κλπ).
Κλιμακώνουν τόσο μεθοδευμένα το σχέδιό τους προκειμένου οι πλειοψηφίες να αποδομούνται από παντού, ώστε εσχάτως άρχισαν να στήνουν μέχρι και «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ» με “χορτοφάγους” εν είδει “χρήσιμων ηληθίων” που δεν αρκούνται μόνο στο να τρώνε αυτό που θέλουν, αλλά στους γραφικούς ακτιβισμούς τους με τα αθώα αρνάκια να κάνουν χρήση μεθόδων προπαγάνδας όπως ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ για κάμψη την λογικής και ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΥΨΕΩΝ στην πλειοψηφία, που τρώει το καημένο αρνάκι. Βάλτε στην θέση του αρνιού τον Μαχμούτ και έχετε ακριβώς το πως αποδομείται η πλειοψηφία στο λαθρο-μεταναστευτικό!!!!. Χρειάζεται κι άλλη απόδειξη ότι εδώ υπάρχει ΚΟΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ, με κοινές μεθόδους προπαγάνδας, που κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο;;, Αναρωτιέμαι τι άλλες μειονότητες θα στήσουν και θα δούμε ακόμα….
Αλλωστε το πετυχημένο γκρέμισμα πρέπει να γίνεται από όλες τις πλευρές!!

Β) ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ακόμα και από τις επιταγές της ίδιας της ΦΥΣΗΣ, όπως αυτή εκφράζεται στον συντριπτικά πλειοψηφούντα σεξουαλικό προσανατολισμό των ανθρώπων!!!

Οι στόχοι τους

.
1) Μπορούν να μετατρέπουν την ήδη “ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” σε ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ, αφού πλέον ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ως η θέληση της πλειοψηφίας!!! Έτσι, όπου τους συμφέρει μπορούν να επικαλούνται την δημοκρατία, και όπου δεν τους συμφέρει να ανακαλύπτουν, ή και να στήνουν, μία μειονότητα για να αμφισβητήσουν την θέληση της «ενοχλητικής» πλειοψηφίας.

Δηλαδή στην πραγματικότητα, και πίσω από τις «δακρύβρεχτες» κουρτίνες, τα «δικαιώματα μειονοτήτων» κλπ είναι ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ και μάλιστα αυτό το κάνουν οι ίδιοι που κατηγορούν τους αντιστεκόμενους λαούς ως «φασίστες»!!

2) Αποδομούν τις ανθρώπινες κοινωνίες χρησιμοποιώντας τα «δικαιώματα των μειονοτήτων» ως εργαλεία για διάλυση του συνεκτικού κοινωνικού ιστού των Εθνών, όπως τον όρισε ο Ηρόδοτος ως όμαιμο, ομόθρησκο, ομόγλωσσο, ομότροπο. Στόχος τους είναι τα Έθνη, αυτές οι πολιτισμικές κοινότητες από τις οποίες ο άνθρωπος αντλεί δύναμη και αυτοπεποίθηση μέσα από την αλληλεγγύη, την κατανόηση, την συμπόνοια ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ, να αντικατασταθούν με περιφερόμενους πληθυσμούς ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, χωρίς καμία ψυχική επαφή, ως ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, που θα αναζητούν την ασφάλεια της επιβίωσης μέσα από την ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ως υποκατάστατο της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και του ΘΕΟΥ στην ψυχή τους!!! Επιδιώκουν την ύπαρξη ΜΟΝΟΝ οικονομικών δεσμών, ώστε το σύστημα να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της ανθρώπινης ύπαρξης. Είναι η ΑΤΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ που διέβλεπε η καθάρια ματιά του Ελύτη.

3) Ανοίγουν αγορές για τα πολυεθνικά τους προϊόντα, αφού αυτά αντιμετωπίζουν τόσο μεγαλύτερη απόρριψη από τους λαούς, όσο εντονότερη είναι η Εθνική συνείδηση των λαών, που τους οδηγεί να εμπιστεύονται και να προτιμούν τα δικά τους παραδοσιακά προϊόντα που έρχονται από την ιστορία και τις παραδόσεις τους. Είναι ενδεικτικό ότι πχ στον Βόλο η αγάπη μας για τα παραδοσιακά μας τσιπουράδικα έχει στείλει άκλαφτα όλα τα μαγαζιά πολυεθνικών στον χώρο της εστίασης, που όπως ήρθαν, έφυγαν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Μακριά από τα φαστ-φουντάδικα και τα “μαγειρεία” των διεθνών τραπεζιτών με τις «φιλάνθρωπες σερβιτόρες» που πίσω από το “αθώο χαμόγελο” κρύβουν την βαρβαρότητα των ορδών του Ισλάμ. Μην τσιμπάτε από τα μικρά ελκυστικά ορεκτικά (αχ το καημένο το παιδάκι). Αυτά είναι για να μην προσέξετε την ….κυρίως πιατέλα που σας έρχεται. Για το τι πραγματικά θα φάτε ρίξτε καμμιά ματιά και στα μαγειρεία, δείτε ποιοι είναι οι …σεφ, δείτε και αυτούς που ήδη έφαγαν και φεύγουν (λέγε με Σουηδία) το πώς ξερνάνε στο πεζοδρόμιο!!!.

Προτιμείστε και κρατήσετε όρθιο το ταβερνάκι της γειτονιάς και του χωριού μας. Μείνετε πιστοί στις ρίζες μας. Αυτές εμπεριέχουν σοφία αιώνων, αυτές μας θρέψανε και μας κρατήσανε όρθιους στο διάβα της ιστορίας μας, αυτές θα μας ξανασώσουν.

ΠΗΓΗ:

https://www.facebook.com/tassos.hadjicrystallis/posts/10156638455171308