Ανακοίνωση Χειβιδόπουλου και ΚΤΕΛ Αργολίδας, για παράταση μιας εβδομάδας στην μεταφορά μαθητών. Υποδεικνύεται η Ντίνα Νικολάκου ως υπεύθυνη

39
Ο κατά νόμο υπεύθυνος Τάσος Χειβιδόπουλος, έβαλε στο κάδρο των ευθυνών την Ντίνα Νικολάκου

Χρειάσθηκε να φτάσει και πάλι ο κόμπος στο χτένι, να δηλώσει το ΚΤΕΛ Αργολίδας ότι σταματά την μεταφορά των μαθητών και να αναγγελθούν οι πρώτες κινητοποιήσεις για να κινηθούν ο Τάσος Χειβιδόπουλος και η Ντίνα Νικολάκου προς την κατεύθυνση εξεύρεσης αποδεκτής και νόμιμης λύσης του προβλήματος.

Η λύση που δόθηκε είναι και πάλι προσωρινή, επιτρέπει όμως την αναβολή της διακοπής μεταφοράς των μαθητών κατά μία εβδομάδα, προκειμένου να μορφοποιηθεί με την αναγκαία γραπτή συμφωνία.

Το κοινό Δελτίο Τύπου της αντιπεριφέρειας Αργολίδας και της ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε., όπου γίνεται εμφανής προσπάθεια να καταδειχτεί ως υπεύθυνη η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, αναφέρει τα εξής:

“Σε συνάντηση που έγινε σήμερα 25.11.2018 μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κου Χειβιδόπουλου Αναστάσιου και του Δ.Σ. της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε., σε ανοιχτή επικοινωνία με την Αντιπεριφερειάρχη (υπεύθυνη για το εν λόγω θέμα και Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής) κα Νικολάκου και προς το σκοπό του να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

  1. Θα αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή για το θέμα της υπογραφής παράτασης της παλαιάς συμβάσεως μέχρι την ολοκλήρωση του νέου διαγωνισμού, υπολογίζοντας επί του ποσού της αρχικής συμβάσεως τη μέγιστη δυνατή προαίρεση.
  2. Όλες οι ως άνω σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν υποχρεωτικώς εντός της τρέχουσας εβδομάδας, δεσμευόμενης της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. για το διάστημα αυτό ότι θα μεταφέρει κανονικώς τους μαθητές προς και από τα σχολεία”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΔΩ και ΕΔΩ