Άσχημα τα νέα για τον Χειβιδόπουλο. Ο Νικητόπουλος δεν του παραδίδει το συνδυασμό. Ο “Άλλος Δρόμος” προχωρά σε Γενική συνέλευση μελών και φίλων

58
Δημήτρης Νικητόπουλος. Προχωρά με την εμπιστοσύνη των συμβούλων του "Άλλου Δρόμου".

Οι διαδόσεις που αναπαρήγαγαν φίλοι του Τάσου Χειβιδόπουλου και αφορούσαν την δημοτική παράταξη “Άλλος Δρόμος” αποδείχθηκαν ψευδείς. Η προσπάθεια απαξίωσης της παράταξης του Δημήτρη Νικητόπουλου, που γινόταν  με στόχο την απορρόφηση των ψηφοφόρων της, είχαν ως κεντρικό μήνυμα ότι “…η παράταξη δεν θα κατέβει στις εκλογές και οι σύμβουλοί της θα πλαισιώσουν τον Τάσο”.

Ωστόσο τα γεγονότα δείχνουν να διαψεύδουν τους ψιθυριστές και …η διεκδικούμενη προίκα χάθηκε.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή του “Άλλου Δρόμου” (σε ανοιχτή συνεδρίαση, παρουσία πολλών μελών και φίλων) και προγραμμάτισε τις μελλοντικές της δράσεις καθώς και την επικαιροποίηση του προγράμματος της παράταξης.

Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε: “Μετά την αναλυτική ενημέρωση από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Νικητόπουλο, ομόφωνα αποφασίστηκε η σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης των μελών και φίλων της δημοτικής κίνησης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ στην οποία:

  1. Θα κατατεθεί προς συζήτηση και θα επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα της παράταξης.
  2. Θα γίνει ενημέρωση των πεπραγμένων στο δήμο από τους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξης.
  3. Η αρμόδια ομάδα εργασίας θα εισηγηθεί για συζήτηση και έγκριση συγκεκριμένο σχέδιο δράσης της παράταξης έως τις εκλογές“.