Φυλλοροεί η παράταξη του Πέτρου Τατούλη. Αποχώρησε και η Ελένη Παναγιωτοπούλου

35
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: "Ο Πέτρος Τατούλης δεν συμβαδίζει με το πολιτικό ήθος της Νέας Δημοκρατίας"

Μετά τον Δικηγόρο Χρήστο Αντωνόπουλο και τον Οικονομολόγο Τάσσο Τζαννή και η Ιατρός Ελένη Παναγιωτοπούλου ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη “Νέα Πελοπόννησος”. Έτσι, οι τρεις από τους έξη, εκλεγμένους στην Αργολίδα, συμβούλους του Πέτρου Τατούλη διαχώρισαν τη θέση τους από τις πρακτικές και τον πολιτικό λόγο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Ανάλογες ανεξαρτητοποιήσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί στην Μεσσηνία ή αναμένονται σε Κορινθία, Λακωνία και Αρκαδία, μετατρέπουν τον άλλοτε απόλυτο άρχοντα του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε ικέτη στήριξης από τους μικρούς συνδυασμούς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου, που είχε από τον προηγούμενο μήνα παραιτηθεί από τα καθήκοντα αντιπεριφερειάρχου (θέση όπου προωθήθηκε ο Βασίλης Σιδέρης), γράφει στην επιστολή παραίτησης που κατέθεσε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου:

Ελένη Παναγιωτοπούλου

«Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Ο πολιτικός λόγος που εκφέρεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος”, δια του επικεφαλής του, προσωπικώς με βρίσκει απολύτως αντίθετη.
Κυριαρχείται από μηδενιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όλα τα κόμματα, που όμως αποτελούν τον πυλώνα κάθε Δημοκρατίας αλλά και προς όσους τρέφουν πολιτικές φιλοδοξίες, γεγονός που δεν συνάδει με την προσωπική πολιτική μου αντίληψη.
Συνεπώς από σήμερα δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό αυτό στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου».

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ