Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Χειβιδόπουλε. Φωτογραφία – ντοκουμέντο δείχνει ότι ο αντιπεριφερειάρχης ψεύδεται ή δεν ξέρει τι γίνεται με τις υπηρεσίες του

27
Το γκρέιντερ της αντιπεριφέρειας, αραχτό πίσω από την στάση του ΚΤΕΛ στον δρόμο Άργους Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών, που συνοδεύεται και από τρεις φωτογραφίες -την μία των οποίων δημοσιοποιούμε-, εκπέμπει κραυγή αγωνίας για την συνεχιζόμενη αδράνεια της αντιπεριφέρειας Αργολίδας ΚΑΙ στο θέμα του καθαρισμού των ρεμάτων. Υπενθυμίζει τις καταστροφές που υπήρξαν τον Σεπτέμβριο λόγω των ακαθάριστων ρεμάτων (ευθύνη της αντιπεριφέρειας), επισημαίνει ότι είναι ψευδές πως το γκρέϊντερ της αντιπεριφέρειας βρίσκεται στα ορεινά και καθαρίζει τα ρέματα και καλεί τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη να παρακάμψει τον κ. Χειβιδόπουλο (για μία ακόμη φορά) λόγο της αδιαφορίας που αυτός επιδεικνύει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

«Επί δύο μήνες το γκρέιντερ της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας βρίσκεται ακινητοποιημένο προκλητικά στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, κάτι το οποίο βλέπουν καθημερινά οι κάτοικοι της Αργολίδας, παρά τα ψέματα του αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλου (περί «καθαρισμών στα ορεινά», όπως ανέφερε σε συνέντευξη του).

Η απουσία της αντιπεριφέρειας και του κ. Χειβιδόπουλου από τον καθαρισμό των ρεμάτων 2 ολόκληρους μήνες μετά την πλημμύρα και τις πρωτοφανείς καταστροφές της 29ης  Σεπτεμβρίου 2018 είναι εγκληματική και τον καλούμε έστω και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες του προκειμένου να αποσοβηθούν οι μεγάλοι κίνδυνοι οι οποίοι υπάρχουν σε κάθε Δημοτική Ενότητα από τα μπαζωμένα ακόμα ρέματα.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η ανευθυνότητα έχει τα όρια της.

Εφόσον ο κ. Χειβιδόπουλος αδυνατεί να ανταπεξέλθει των αρμοδιοτήτων του, καθ’ όσων είναι απασχολημένος με την επικείμενη υποψηφιότητα του, καλούμε για άλλη μια φορά τον  Περιφερειάρχη κ. Τατούλη να πάρει πρωτοβουλία διότι διανύουμε χειμερινούς μήνες και έχουν υποχρέωση να φροντίσουν για την ασφάλεια των δημοτών, την οποία δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν συναισθάνονται συνεπεία της αδιαφορίας που επιδεικνύει ο κ. Χειβιδόπουλος».