Αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας.

ΟΝΝΕΔ Αργολίδας:  «Οφείλουμε στην κοινωνία και στον νομό της Αργολίδας μία νεολαία ενεργή, δραστήρια και με δυναμική παρουσία»

Υλοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη κοινωνική δράση της ΟΝΝΕΔ Αργολίδας που στόχευε στην ενίσχυση του «Συσσίτιου του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου» με τρόφιμα και ρούχα.

Αναφερόμενη στην δράση της, η ΟΝΝΕΔ Αργολίδας εξέδωσε την κατωτέρω ανακοίνωση:

«Έχοντας ως αρχή μας , ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής, ως ΟΝΝΕΔ Αργολίδας πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 10/11/2018, συλλογή τροφίμων και ειδών ρουχισμού για το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Η ανταπόκριση του απλού κόσμου που αγκάλιασε την συγκεκριμένη δράση ήταν αρκετά μεγάλη, δείχνοντας ότι η κοινωνία μας έχει ανάγκη την προσφορά και την αλληλεγγύη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον βουλευτή Αργολίδας κ.Γιάννη Ανδριανό, καθώς και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας κ. Δημήτρη Σχοινοχωρίτη για την στήριξη τους και την παρουσία τους καθώς και το Cafe Etcetera για την φιλοξενία τους.

Ως ΟΝΝΕΔ Αργολίδας θα συνεχίσουμε τις κοινωνικές, τις επιστημονικές αλλά και τις πολιτικές δράσεις, καθώς οφείλουμε στην κοινωνία αλλά και στον νομό της Αργολίδας μία νεολαία ενεργή, δραστήρια και με δυναμική παρουσία».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

12ο Συνέδριο ΝΔ – Με κέντρο της πολιτικής τον άνθρωπο

της Σόνιας Τάνταρου – Κρίγγου* Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ...