Ματέο Σαλβίνι προς Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Κάτω τα χέρια σας από την Ευρώπη και αφήστε την στους Ευρωπαίους πολίτες»

44
Ματέο Σαλβίνι.

«Το όνειρο το δικό σας είναι το όνειρο των Τραπεζιτών, των Οικονομολόγων, των Λόμπυς, των Μασόνων και των Πολυεθνικών», είπε ο Ματέο Σαλβίνι, απευθυνόμενος προς τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εκφράζοντας το πιστεύω της πλειοψηφίας των Ευρωπαϊκών Λαών.

Ο Ιταλός Ηγέτης, αναφερόμενος στην πολιτική του Ευρωπαϊκού ιερατείου για ώθηση των Λαών της Ευρώπης στο περιθώριο της Ιστορίας τόνισε: «Αν θα έπρεπε να περιμένουμε από τις Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις ή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να πολεμήσει τον ISIS θα τους είχαμε σήμερα εδώ καθήμενους με Μπούρκες και Σαρίκια να μας δίνουν μαθήματα Δημοκρατίας!!!»

Στην ίδια ομιλία του ξεκαθάρισε τη θέση της Ιταλίας ως προς την εύνοια των Γερμανών προς την Τουρκία δηλώνοντας ρητά: «η Τουρκία δεν είναι, δεν θα είναι, και δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη».


Ολόκληρη η ο
μιλία στο Ευρωκοινοβούλιο του Ματέο Σαλβίνι, υπουργού εσωτερικών της Ιταλίας και αρχηγού της Ιταλικής Λίγκας δημοσιεύεται κατωτέρω:
«Μιλώ σε όσους βρίσκονται έξω από αυτό το μέγαρο, από αυτήν την αίθουσα, όχι σε εκείνους που κυβερνούν αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή είναι Συνεργοί, Υποκριτές, Ψεύτες και Ανόητοι ή Αφελείς!!!
Ξεκινάω με τις απειλές του Τούρκου ηγέτη Erdogan που αυτήν την στιγμή τον χρηματοδοτούμε με 10,5 δισεκατομμύρια. Εάν έχετε έστω και λίγο υπερηφάνεια ή αξιοπρέπεια σταματήστε την χρηματοδότηση αυτών των δισεκατομμυρίων ευρώ στο Τουρκικό καθεστώς.
Δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτούμε ανθρώπους που έρχονται να μας δώσουν μαθήματα Δημοκρατίας στην Ευρώπη, που λένε ότι υπάρχουν ολόκληρες χώρες στα χέρια φασιστών και ρατσιστών. Αλλά το θεωρώ φυσιολογικό πίνοντας καφεδάκια ή ποτάκια (για τον Γιουνκέρ η σπόντα)
Μπορείτε να σταματήσετε αυτό το ποτάμι δημόσιου χρήματος από τους φόρους των Ιταλών και των Ευρωπαίων για την χρηματοδότηση του Τουρκικού καθεστώτος ναι ή όχι;;;;
Μπορείτε αν θέλετε να διακόψετε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας, οι οποίες δεν θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει καθόλου διότι η Τουρκία δεν είναι, δεν θα είναι, και δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη. Εκτός και αν κάποιος δεν συμφωνεί διότι κάνει δουλίτσες σε αυτά τα μέρη…
Για την μετανάστευση δεν έχετε καταφέρει τίποτε. Ρεκόρ σε νεκρούς, ρεκόρ σε λαθρομετανάστες.
Το ευρώ είναι ένα νόμισμα καταστροφικό
που μέσα σε 15 χρόνια φτωχοποίησε 4.000.000 Ιταλούς με ρεκόρ ανεργίας και με ένα δημόσιο χρέος που αυξήθηκε σε 800 δισεκατομμύρια ευρώ.
Κάποιος θα τρέξει να καταργήσει τις δικλείδες ασφαλείας που έχουν τα Ιταλικά και Ευρωπαϊκά προϊόντα ευνοώντας τον Κινέζικο αθέμιτο ανταγωνισμό.
Ή ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ Ή ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ!!!
Ανανεώσατε τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, η μοναδική χώρα που είχε το κουράγιο να πάει και να βοηθήσει την Συρία πολεμώντας την Ισλαμική τρομοκρατία.
Αν θα έπρεπε να περιμένουμε από τις Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις ή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να πολεμήσει τον ISIS θα τους είχαμε σήμερα εδώ καθήμενους με Μπούρκες και Σαρίκια να μας δίνουν μαθήματα Δημοκρατίας!!!
Για ότι αφορά τον αγροτικό τομέα δεν είπατε λέξη. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. Κατακλύζετε την αγορά, τα Ευρωπαϊκά τραπέζια και τα στομάχια των παιδιών μας με λάδι από την Τυνησία, πορτοκάλια από το Μαρόκο, ντομάτες που κανείς δεν ξέρει από πού, όσπρια που έρχονται από την Κίνα χωρίς κανέναν έλεγχο, ρύζι από την Καμπότζη, σκόνη γάλακτος από την Ουκρανία.
Απαιτώ να υπερασπιστεί η τροφή, η θάλασσα και η γη την οποία άφησε ο καλός Θεός στους Ευρωπαίους πολύ πριν έρθει αυτή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που έχει καταστρέψει τα πάντα!!!
Κλείνω, αυτή την στιγμή υπάρχουν χιλιάδες Ιταλοί εργάτες στην πλατεία της Ρώμης κατά της οδηγίας Bolkenstein, μία οδηγία που βοηθάει τις πολυεθνικές πατώντας πάνω στον ιδρώτα των εργατών μας, όπως η οδηγία για τις τράπεζες, όπως οι οδηγίες για την οικονομία και το εμπόριο.
ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ,
Θα πρέπει να ντρέπεστε που θέλετε να πάτε και στην Ρώμη την επόμενη εβδομάδα.
Πρέπει να κλειστείτε σπίτια σας και να ζητήσετε συγνώμη γιατί το όνειρο το δικό μου, το όνειρο που θέλω να αφήσω στα παιδιά μου, από κάτι τύπους σαν εσάς καταστρέφεται. .
Το όνειρο το δικό σας είναι το όνειρο των Τραπεζιτών, των Οικονομολόγων, των Λόμπυς, των Μασόνων και των Πολυεθνικών.
Κάτω τα χέρια σας από την Ευρώπη και αφήστε την στους Ευρωπαίους πολίτες.

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ, ΠΡΟΕΔΡΕ JUNKER

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/271187900266058/